Sebepoznání, manipulace a komunikace: zúčastněte se interaktivních webinářů s Image Labem

Na závěr letošního roku připravila společnosti Image Lab sérii bezplatných webinářů věnovaných psychologickým tématům a problematice komunikace. Dopřejte si chvilku pro svůj osobní rozvoj a přihlaste se ještě dnes.

Aktuální témata:

  • Základní komunikační pravidla - 2. listopadu 2020, 10:00-11:30

Komunikace s lidmi se nám někdy může zdát náročná, nepřehledná a složitá. Ale proč? Odpověď je jednoduchá: nedodržují se pravidla hry jménem komunikace a široko daleko žádný rozhodčí. Na webináři se seznámíte se základními komunikačními pravidly, dozvíte se, jak s nimi pracovat, a hlavně jak poznat, když vás někdo fauluje.

REGISTRACE

  • Jak rozpoznat a zpracovat manipulaci - 2. prosince 2020, 10:00-11:30

Víte vlastně co je manipulace? Poznáte ji? Jaký z ní máte pocit? Na setkání se dozvíte, jak manipulaci nejen rozpoznat, ale jak na ni také reagovat. Zjistíte, na co se zaměřit, abyste brzy mohli dát manipulátorovi najevo, že máte věci pod kontrolou.

REGISTRACE

  • Sebevědomí vs. Sebepoznání - 9. prosince 2020, 10:00-11:30

Na první pohled se to může zdát jako stejná věc, ale ve skutečnosti jsou to dvě strany jedné mince. Na setkání vás Vít Špaňhel seznámí se svým pohledem na téma sebevědomí a ukáže vám cestu, jak a kde začít své sebevědomí rozvíjet.

REGISTRACE

O lektorovi

Vít Špaňhel, M. A., lektor a konzultant společnosti Image Lab. Vystudoval obor komunikace, PR a masová média na univerzitě La Salle v Philadelphii. Dnes se jako expert věnuje skupinám i jednotlivcům v oblasti komunikace, prezentace a vyjednávání.

Workshop je určen především pro: HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery. Není určen poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.