Společnost DMC management consulting pomáhá dětem z Kaňky

První prosincovou neděli společnost DMC management consulting již podesáté uspořádala mikulášské odpoledne na podporu o.p.s. Kaňka, kterého se vedle dětí z Kaňky účastní i děti zaměstnanců a obchodních partnerů. V této úspěšné akci, každoročně spojené s prodejem a aukcí výrobků klientů Kaňky, se letos díky dražbě podařilo získat 15 000 korun, dalších 30 000 Kč předaly partnerky DMC Markéta Šimáková a Jitka Tejnorová formou sponzorského daru.

Kaňka, o.p.s., poskytuje obecně prospěšné služby v oblasti výchovy a vzdělávání dětí  s postižením a sociální služby pro děti, mládež i dospělé osoby s postižením. DMC management consulting toto sdružení podporuje a sponzoruje již od roku 2004.

V průběhu společného odpoledne byl pro děti připraven program tanečních a hudebních vystoupení, kreativních dílen a her v režii zaměstnanců DMC a jejich vlastních dětí. Ty letos nově nejen vystupovaly s tím, co umí, ale celé odpoledne také samy moderovaly. Pro děti z Kaňky navíc namalovaly vánoční obrázky se vzkazem, velké popularitě se těšil vánoční fotokoutek a na závěr samozřejmě přišel i Mikuláš s tradiční nadílkou.

Děti z Kaňky a jejich rodiče navíc každoročně vyrábějí vánoční přání a dárky, které se během odpoledne prodávají v „Kaňka stánku“ a ty nejkrásnější jdou do dražby. Všechny utržené peníze putují na konto sdružení Kaňka.

Díky našim dětem, které se letos na organizaci odpoledne podílely nejvíce za celou jeho historii, jsme si s kolegy uvědomili, jak čas rychle běží. Mikulásškou akci pro Kaňku pořádáme již desátým rokem, a tak máme jedinečnou možnost pozorovat, jak děti z Kaňky rostou, postupně dospívají a nahrazují je jiné . Jsou to svým způsobem také „naše“ děti a jsme velmi hrdí, jak jsou šikovné a hlavně silné. Kaňka jim pomáhá poprat se s těžkými podmínkami, které jim život přichystal,“ komentuje Markéta Šimáková, partnerka DMC management consulting „Proto jsme rádi, že je můžeme tímto způsobem podpořit – nejen finančně, ale i udělat radost dětem přímo na místě...“

Mikulášského odpoledne se zúčastnilo 110 návštěvníků z řad klientů, zaměstnanců, partnerů DMC a obecně prospěšné společnosti Kaňka.

  

DMC management consulting, s. r. o., je konzultační společnost zaměřená na speciální projekty v oblasti řízení, restrukturalizace společnosti, zvyšování hodnoty společnosti, krizového managementu a řízení lidských zdrojů. DMC je v současné době jedinou společností akreditovanou pro implementaci metody TWI v ČR a na Slovensku. Na českém trhu působí od roku 2002 a je 100% českou společností se sídlem v Praze a pobočkou v Ostravě. Partnerkami společnosti jsou Jitka Tejnorová a Markéta Šimáková.

DMC má zkušenosti z HR projektů ve  výrobních společnostech, finančních institucích, FMCG, farmacii a mediální sféře – a to jak v České republice, tak i v zemích střední a východní Evropy. Mezi její klienty patří např. Komerční banka, KRKA ČR, Nokia Siemens Networks Czech Republic, Coca-Cola HBC Česká republika, Hartmann – Rico, Jitona, TPCA Kolín, ŠKODAEXPORT, SIEMENS VDO Automotive, OKD, Česká spořitelna a další.