Společnost LINET a NEWTON University sestavily výjimečný studijní MBA program

LINET, přední světový výrobce zdravotnických prostředků, nabídne zájemcům své manažerské a obchodní know-how v rámci MBA programu Inovace a strategie v MedTech. Jednoleté studium propojí manažerský výcvik s profesionálními znalostmi ve stále rostoucí oblasti medicínských technologií. Mezi přednášejícími jsou jak manažeři společnosti Linet, tak špičky ve svých oborech z NEWTON University.

Patient Transport

V České republice jde o výjimečný studijní program. Rozhodli jsme se, že naší společenskou odpovědností je nabídnout své celosvětově nabité know-how i dalším manažerům. Je skvělé, že jsme se na tom domluvili na půdě respektované Newton University. Díky tomu jsme mohli sestavit našlapaný MBA program,“ říká Lucie Landová ze společnosti LINET, která program odborně garantuje.

LINET, který se opírá o vlastní vývoj i celosvětovou obchodní síť, zajistil přednášející, kteří doplní obvyklý studijní program v rámci studia MBA. V jednoletém studiu se účastníci dozvědí informace o aktuálních tématech odvětví, jakými jsou regulace zdravotních prostředků, možnosti použití umělé inteligence, vývoj tzv. smart care či rozvoj a možnosti telemedicíny. Přednášející se podělí o své zkušenosti jak ze soukromé sféry, tak z pohledu národní autority.  

Na půdě Newton University se vždy potkávaly špičky oborů. Spolupráce s Linetem je logickým propojením zvyšující se poptávky a  naším posláním poskytovat kvalitní vzdělání lidem, kteří mají chuť na sobě pracovat. Propojujeme je s těmi nejlepšími na trhu, s lidmi, kteří nasbírali zkušenosti a jsou ochotni se o ně podělit a rozvíjet další generaci manažerských kapacit. Věřím, že MBA program Inovace a strategie v MedTech může přinést nové impulsy celému odvětví nejen v České republice," zdůrazňuje Jiří Koleňák, prorektor NEWTON University a odborný garant programu.

Jednoletý MBA program Inovace a strategie v MedTech je akreditován Českou asociací MBA škol (CAMBAS) a podléhá standardům globálních asociací businessových škol AACSB a BGA. Začíná 19. října v Praze a 26. října v Brně. Absolventi získají mezinárodně uznávaný titul MBA a k tomu mimořádné know-how firmy, která je největším výrobcem lůžek specializované péče na světě.

Přednášky specialistů, kteří se v prostředí medicínských technologií dennodenně pohybují, mají klíčový význam, neboť nabízejí užitečné praktické poznatky, které studující mohou využít ve své vlastní kariéře,“ doplňuje Lucie Landová ze společnosti LINET.

Více informací o studiu i kontaktní formulář pro případné zájemce o studium je k dispozici na stránkách univerzity.