StringData vyhlašuje vítěze soutěže se vzdělávacím systémem BeeWiser

Společnost StringData, přední dodavatel informačních technologií v České Republice, vyhlašuje vítěze 2. kola soutěže s produktem BeeWiser. Největšímu zájmu se soutěž těšila u studentů z Vysoké školy ekonomické v Praze, kteří si také odnesli hned dvě ze tří udělených cen.

V rámci druhého kola studentské soutěže se systémem BeeWiser byla vypsána kategorie, ve které se hodnotila převážně kreativita, nápad a vtip a kategorie odborná. Cenu v kategorii nejzábavnějších příspěvků si odnesli autoři pan Jan Borský, student čtvrtého ročníku Vysoké školy ekonomické v Praze, který zaujal svoji prezentací na téma „Systém hodnocení zkušeností v reálném světě“ a slečna Gabriela Procházková, studentka Vysoké školy aplikovaného práva v Praze, která vytvořila vtipnou příručku „Jak pochopit ženu“.

S cílem vytvořit nejlepší prezentaci nebo test na odborné téma si nejlépe poradil pan Martin Špaček, taktéž student čtvrtého ročníku Vysoké školy ekonomické v Praze, oboru Podniková ekonomika a management, který soutěžil s prezentací „Marketingový průzkum trhu s kečupy“.

Soutěž zaznamenala velký zájem ze strany studentů Vysoké školy ekonomické v Praze, kteří tvořili více než polovinu všech soutěžících.

Studenti hodnotili práci s multimediálním systémem BeeWiser jako velice zajímavou a zábavnou, a celkový produkt ohodnotili jako velmi nápaditý. Nejvíce je však oslovilo grafické prostředí, k němuž oba výherci z VŠE Praha poznamenali „Grafické prostředí je velmi zdařilé a intuitivní, velice se nám líbilo“.

Více informací se dozvíte na www.beewiser.cz.