Tisková zpráva #nejstenatosami www.koucove.cz

Koučink Centrum, s.r.o., nabízí 1000 dotovaných hodin profesionálních koučů v hodnotě 3 miliony korun pro lidi, kteří potřebují psychickou podporu, sdílet, řešit vztahy nebo pracovní režim v období duben - červen na www.koucove.cz

Nejste na to sami

To jediné, co můžeme dát všichni všem, je čas a pozornost. Naslouchat, podpořit ostatní, hledat společně řešení v aktuální situaci. Právě v těžkých chvílích by nikdo neměl být sám. V tuto chvíli je 50 lidí schopno věnovat více než 1000 hodin online sdílení, PROTO #NEJSTENATOSAMI.

Proč:

Situace má velký vliv na psychiku všech lidí. Na výkonnost firem v jiném režimu. Na udržení dobré atmosféry a vztahů doma. Dostáváme se do dlouhodobého stresu, který má vliv na psychické i fyzické zdraví každého z nás. Pokud tedy cítíte tlak, jste ve stresu, úzkosti, je dobré sdílet, povídat si. Koučink Centrum je 15 let jedničkou na trhu koučování. Za tu dobu vzdělalo více než 6000 skvělých lidí z různých oborů. Díky tomu bylo schopno aktivovat více než 50 profesionálů, kteří cítí sounáležitost s naším národem a firmami a je ochotno pomoci druhým 1000 hodinami konzultací, koučinku a diskuzí. Nejde jen o povídání si. Každý kouč vede strukturovaný rozhovor, který řeší aktuální situaci. 

Popis projektu a postupu:

Vzhledem k situaci a jejím negativním dopadům na psychiku každého z nás, ať už z jakéhokoliv důvodu: strach, tlak, pocit nejistoty, pracovní vytížení, starost o své rodinné příslušníky, izolace a karanténa, jsme rádi, že můžeme všem zaměstnancům a široké veřejnosti nabídnout online rozhovory zdarma s lidmi, kteří vás vyslechnou a podpoří. V případě řešení konkrétních situací využijí metodu koučování k hledání nejlepšího možného řešení pro vás v dané aktuální situaci. 

Na stránkách www.koucove.cz naleznete více než 50 koučů, každý kouč věnuje zdarma 6x online setkání v následujících 2 měsících (1 x týdně online setkání). Počet setkání je nyní naplánován na nejkritičtější období, ve kterém je podpora více než potřebná.

  1. projděte si Registr koučů 
  2. vyberte si svého partnera
  3. vyplňte formulář
  4. Koučink Centrum po obdržení formuláře zašle spojení kouči a ten vás v nejbližší možné době kontaktuje
  5. sjednáte si  první online schůzku 
  6. od té chvíle #NEJSTENATOSAMI

SDÍLENÍ JE JEDINÁ FORMA POMOCI, KTEROU MŮŽEME DÁT KAŽDÝ KAŽDÉMU, A VĚŘTE, ŽE ČASTO I TA NEJCENNĚJŠÍ.

PROTO #NEJSTENATOSAMI

Naši koučové jsou lidé, kteří mají vzdělání v koučinku a ovládají klíčové kompetence kouče dle Mezinárodních standardů. Všichni jsou připraveni zdarma věnovat vám a vašim firmám čas a své zkušenosti a pomoci vám vytvořit si krizový plán a další cesty k úspěšnému zvládnutí tlaku a stresu, kterému všichni v dnešní době čelíme.

Pro inspiraci témata, která nyní lidé nejčastěji řeší.  

SPOLEČNĚ VŠE ZVLÁDNEME. O TOM NENÍ POCHYB. SDÍLEJTE #NEJSTENATOSAMI. 

Chcete projekt využít ve své firmě nebo jej mediálně podpořit? Kontaktujte nás na info@koucinkcentrum.cz. Přidejte se mezi naše partnery.