Top Vision přináší zdarma ONLINE setkání žen. Pozvání přijala herečka Zdeňka Žádníková Volencová

Jak můžeme slyšet ve slavném songu Jamese Browna (It's A Man's Man's Man's World), tento svět je ovládán muži, ale bez žen by neznamenal nic. Vzdělávací společnost Top Vision proto pravidelně pořádá inspirativní setkání žen s názvem DÁMY, ZASTAVME SE.  

Top Vision.

Další setkání v kruhu žen proběhne ONLINE, a to už ve středu 29. dubna. Do křesla pro hosta usedne populární česká herečka Zdeňka Žádníková Volencová, kterou můžete znát z Dejvického divadla nebo z televizního seriálu Velmi křehké vztahy. Možná jste však nevěděli, že Zdeňka působí také jako lektorka. V Top Vision vyučuje rétoriku a kulturu řeči.   

Na setkání se dozvíte, jak se Zdeňka vyrovnává se současnou situací, kdy jsou divadla dlouhodobě zavřená a její čtyři děti se musí vzdělávat doma. 

Projděte náročným obdobím jako hrdinka

Tak zní téma setkání, kterým bude už tradičně provázet moderátorka, manažerka, manželka a matka Marie Petrovová, která se bude ptát: 

  • Jak se změnil život vytížené a populární herečky?
  • Jak se vyrovnává s tím, že má před sebou možná několik měsíců nezaměstnanosti?
  • Jak organizuje domácí výuku v rodině se čtyřmi dětmi?
  • Co jí pomáhá? A co doporučuje hodit za hlavu?

Registrace

Konference proběhne na platformě webinarjam, kde budete moci chatovat a zeptat se Zdeňky na vše, co vás zajímá.

Top Vision daruje 10 000 Kč Nadačnímu fondu Zdeňky Žádníkové

Na online setkání se můžete registrovat zdarma, nebo můžete přispět libovolnou částkou na číslo účtu Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové, který originálním způsobem mění vizuální podobu zdravotnických zařízení jak pro děti, tak pro dospělé a zejména pro seniory. Tento příspěvek je dobrovolný. Společnost Top Vision se rozhodla jít příkladem a nadaci daruje 10 000 Kč.

Pokud se ženy vzájemně podporují, mohou dokázat neuvěřitelné věci. Poslechněte si příběh populární české herečky, která se nikdy nevzdává. Registrujte se na akci, a pak už se jen nezapomeňte připojit online - 29. dubna ve 13:00.