Türk Telekom International se raduje z vítězství na udílení cen Global Carrier Awards

Společnost Türk Telekom International byla na udílení cen “Global Carrier Awards 2013” jmenována nejlepším velkoobchodním dodavatelem pro střední a východní Evropu.

Společnosti Türk Telekom International (TTI), která je předním telekomunikačním operátorem v regionu střední a východní Evropy, v Turecku, na Kavkaze a Blízkém východě, bylo na udílení cen Capacity Europe 2013 uděleno ocenění “Nejlepší evropský velkoobchodní dodavatel pro střední a východní Evropu”. Udílení těchto cen je nejdůležitější událostí, která je zaměřena na mezinárodní velkoobchodní telekomunikační průmysl a konala se 19. listopadu 2013 v Amsterodamu.

Ocenění bylo uděleno na základě inovativní a vizionářské strategie, kterou společnost TTI uplatňovala v praxi v roce 2013 a za její vynikající výkon napříč velkoobchodními telekomunikačními trhy střední a východní Evropy. V užším výběru společností nominovaných na tuto cenu byly rovněž společnosti Brilliant Telecom, GTS Europe a Romtelecom.

“Jsme velmi poctěni udělením této ceny a chápeme to jako uznání našeho úsilí mezinárodním velkoobchodním telekomunikačním průmyslem. Tato cena je důkazem síly naší značky a naší snahy o poskytování vynikajících služeb. Zavázali jsme se, že učiníme z Turecka centrum přenosu dat a hlasu a výrazně investujeme do rozšíření nových trhů, aby naši sousedé měli na dosah západní Evropu a celý svět.

V budování mostu mezi kontinenty budeme pokračovat i v nadcházejících desetiletích", komentoval ocenění Cengiz Öztelcan, generální ředitel Türk Telekom International.

Porotci uvedli, že jedna ze společností skupiny Türk Telekom zabývající se mezinárodním přenosem dat a velkoobchodem s hlasovými službami – Türk Telekom International (TTI) – která změnila na začátku tohoto roku své původní jméno Pantel, věnovala velké usilí tomu, aby se tato změna setkala s úspěchem. Kromě toho, “marketingový tým TTI vybudoval nově představené společnosti jedinečné jméno a image a je hrdý na své osvícené a převratné myšlení. Dosažený úspěch TTI, jednoho z největších hráčů ve střední a východní Evropě, spočívá na řadě dílčích úspěchů společnosti v tomto roce. Mezi tyto úspěchy patří diverzifikované portfolio nových služeb, rozšíření sítě napříč jižním Balkánem, implementace protokolu PoP v Tiraně, Albánii a rozšíření sítě DWDM mezi Sofií v Bulharsku a Skopjem v Makedonii”.

Výběr vítězů z rekordního počtu 150 účastníků byl usnadněn strukturovaným bodovacím systémem, který byl navržen tak, aby zajistil maximální možnou objektivitu. Porotce profesor Dieter Lange uvedl, že “nový hodnotící systém umožňuje velmi zřetelné rozlišení aktivit dodavatelů a zajišťuje, že jsou vzaty v úvahu všechny relevantní aspekty.”

Udílení cen “The Global Carrier Awards” se stalo největší a nejprestižnější událostí v kalendáři velkoobchodních telekomunikačních společností. Nyní, v roce 2013 a zároveň v osmém roce své existence, přitáhlo udílení cen více účastníků než kdykoli předtím a účastnilo se jej i přes 300 nejvlivnějších vedoucích představitelů z této oblasti průmyslu, kteří se 19. listopadu shromáždili na ceremoniálu v hotelu Okura v Amsterodamu.

O společnosti Türk Telekom International

Türk Telekom International je společnost 100% vlastněná společností Türk Telekom a jedná jako její mezinárodní obchodní jednotka, jejímž úkolem je řízení veškerých mezinárodních dat a velkoobchodní prodej hlasových služeb. Türk Telekom International poskytuje single account management a jednotnou přenosovou soustavu v rámci celé sítě Türk Telekom International, která zahrnuje 20 zemí ve střední a východní Evropě, Turecko, Blízký východ a Kavkaz a její činnost zahrnuje celou škálu internetových a datových služeb, infrastrukturu a velkoobchod s hlasovými službami stávajícím subjektům, alternativní přenos, mobilní operátory, kabelové televizní společnosti, služby poskytovatelů internetu a firemní zákazníky. Türk Telekom International nabízí telekomunikační řešení prvotřídní kvality v podobě:

garantovaných dohod SLA (Service Level Agreements / Dohody o úrovni poskytovaných služeb), místních odborníků, ochotného personálu, centralizovaného end-to-end network managementu, důvěryhodného a spolehlivého přístupu, plnění závazků, včasných dodávek, technických řešení na míru, která jsou rozšířitelná a nákladově efektivní a má prověřený řídící tým s kompletním portfoliem služeb. Tím, že TTI disponuje pokrytím přes 40.000 km optických vláken a přes 150 propojení celosvětově, je tato společnost jedním z nejdůležitějších hráčů v globálním telekomunikačním průmyslu.

 

 

 

Türk Telekom International triumphs at Global Carrier Awards

Türk Telekom International has been named best Central and Eastern European Wholesale Carrier at the Global Carrier awards 2013.

Türk Telekom International (TTI) - the leading telecommunication operator in the CEE region, Turkey, Caucasus and Middle East was awarded with The Best Central & Eastern European Wholesale Carrier award at Capacity Europe 2013, the most important event dedicated to the international wholesale telecommunication industry, which took place in Amsterdam on 19th of November 2013.

The award was granted based on the innovative and visionary development strategy TTI applied in 2013 and for its outstanding performance throughout the Central & East European wholesale telecoms marketplace. On the short list of companies nominated for this award were also Brilliant Telecom, GTS Europe and Romtelecom.

“We are very honored to receive this award and see our efforts acknowledged by the international wholesale telecommunication industry. This award is a testament of the strength of our brand and our dedication to excellence in service. We are committed to make Turkey as the center of data and voice exchange and invest heavily in new markets to extend our neighbors reach to Western Europe and the whole world. 

We will continue to bridge the continents for the decades to come.” - commented Cengiz Öztelcan, CEO of Türk Telekom International.

The judges noted that Türk Telekom Group’s international data and wholesale voice business, Türk Telekom International (TTI), rebranded from Pantel earlier this year had put a lot of effort towards making this change a success. In addition, “TTI’s marketing team developed a unique voice and image for the rebranded company and prides itself on its “out of the box” thinking. As one of Central and Eastern Europe’s biggest players, TTI’s achievement backs a number of successes for the company this year. These include a diversified portfolio of new services, a network expansion across the south Balkans, the implementation of a PoP in Tirana, Albania, and a DWDM network extension between Sofia, Bulgaria and Skopje, Macedonia”.

Picking winners from a record 150 entrants was facilitated by a structured scoring regime designed to ensure maximum possible objectivity. Judge Professor Dieter Lange stated “the new marking system allows a very distinct evaluation of the carrier initiatives and ensures that all relevant aspects are taken into account.”

The Global Carrier Awards have become the biggest and most prestigious awards event of the wholesale telecoms calendar. Now in its eighth year 2013 attracted more entries and higher profile attendance than ever before with over 300 of the most influential industry executives congregating at the Hotel Okura, Amsterdam for the ceremony on 19th November.

About Türk Telekom International

Türk Telekom International is 100% owned by Türk Telekom and acts as its international business unit handling all international data and wholesale voice business functions. Türk Telekom International provides single account management and unified network operations over the entire Türk Telekom International network which includes 20 countries in Central and Eastern Europe, Turkey, Middle East and the Caucasus, covering a full range of Internet/data services, infrastructure and wholesale voice services to incumbents, alternative carriers, mobile operators, cable TV companies, Internet service providers and corporate customers. Türk Telekom International offers premium quality telecommunication solutions in the form of: guaranteed SLA-s, local experts, dedicated staff, centralized end-to-end network management, trustworthy and reliable attitude, delivering on commitments, on-time delivery, tailor-made, scalable and cost-effective technical solutions and a proven management team with a full service portfolio. Covering over 40,000 km of fiber optic network and more than 150 interconnections worldwide TTI is one of the most important players for the global telecommunications industry.

For more information, please visit www.turktelekomint.com