Už za 3 týdny se otevřou brány veletrhu práce Profesia days

Dne 24. a 25. října, na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany, společnost Profesia CZ organizuje 2 dny plné pracovních příležitostí a kariérních možností. Vystavovat budou zástupci z více než 85 zaměstnavatelů. Přijďte si vybrat z více než 6000 pracovních nabídek. Veletrh je určený všem, kteří jsou aktivní na trhu práce. Vstup na veletrh i bohatý odborný program je ZDARMA.

Návštěvníci se budou na Profesia days moci seznámit se zaměstnavateli a získat odpovědi na otázky k nové práci, které je zajímají. Program tvoří desítky přednášek a workshopů, můžete si vyzkoušet testování nebo využít poradenství. Na závěr každého dne losujeme hodnotné ceny pro návštěvníky, například vzdělávací kurzy nebo jazykový pobyt v zahraničí.

Práce v kanceláři i ve výrobě

Na veletrhu se představí desítky českých i zahraničních společností. Výjimečným vystavovatelem je Evropská organizace pro nukleární vývoj CERN. Síť Eures představí pracovní a životní podmínky a nabídne práci v 11 státech Evropy. Nejvzdálenějším vystavovatelem je Contact Singapore, který bude lákat na práci do Asie. Mezi tradiční zaměstnavatele, kteří vystavují na Profesia days, se řadí Škoda Auto, Danone, Scania, Baumax ČR, Billa, McDonald's ČR, IBM Global Services Delivery Center Czech Republic, Česká spořitelna, Raiffeisen stavební spořitelna a mnoho dalších.

Příprava od make-upu až po pohovor

Na pódium se budou střídat významní čeští personalisté s lektory, kteří vám poradí, jak zvýšit své šance při získání zaměstnání, jak úspěšně absolvovat pohovor nebo jak vyjednávat o platu. V přednáškových místnostech představí zaměstnavatelé svou firemní kulturu a nabídku volných pracovních pozic.

Návštěvníci na veletrhu mohou navštívit poradenskou místnost, kde na ně budou čekat konzultanti, kteří jim pomohou sestavit správný životopis, motivační dopis nebo udělí kariérní rady. Neziskové společnosti budou v poradně radit a učit, jak se vyhnout nebo postupovat v případě pracovní diskriminace - na základě věku, pohlaví, atd.

Společnost 1. VOX připravila 2 denní školení, kde se mimo jiné dozvíte, co dělat při ztrátě zaměstnání, zlepšíte si prezentační a komunikační dovednosti. Jazyková škola Channel Crossings bude na veletrhu testovat úroveň angličtiny, němčiny, francouzštiny a italštiny. Počítačové znalosti si mohou uchazeči otestovat ve stánku S-COMP CENTRE. Lze nahlédnout do zákulisí assessment center a bez stresu si je vyzkoušet. Profesionální kadeřnice, kosmetičky a odborníci přes módu poradí, jak nejvhodněji vypadat na pohovoru.

Partneři veletrhu práce Profesia days

Odbornými partnery veletrhu jsou společnosti Jazyková škola Channel Crossing, Agentura Motiv P, Assessment Systems, Koučink Centrum, Městská knihovna v Praze, Advokátní kancelář PRK Partners,  S-Comp Centre a 1.VOX. Hlavním mediálním partnerem je rádio Impuls. Veletrh práce mediálně podpořili: deník Metro, Česká studentská unie, Národní informační centrum pro mládež a odborná média Moderní řízení, HRM, HR News, EduCity a HR forum. Exkluzivním partnerem je Eures Česká republika. Záštitu převzalo Ministerstvo práce a sociálních věcí.

Vystavovatelé stále přibývají. Sledujte www.profesiadays.cz. Fotografie z uplynulých ročníků najdete zde.