Vyhrajte vstup na Světovou laboratoř lídrů, která vás připraví na práci v kybernetické době

Jak se připravit na nové profese, které zatím neexistují. Které dovednosti budeme potřebovat v budoucnosti a jak se připravit na změnu ve způsobu práce? Co s tím, když nové strategie narážejí na stávající kulturu společnosti. A víte, že i v budoucnosti plné robotů budeme potřebovat leadry?

Světová laboratoř lídrů 2019

Odpovědi na výše nastíněné a další klíčové otázky, které v HR řešíte, vám dají řečníci z tuzemska i zahraničí, kteří vystoupí na tradiční Světové laboratoři lídrů s názvem Nový svět práce.

27. listopadu 2019 v Orea hotelu Pyramida v Praze si je můžete poslechnout a sdílet s nimi vlastní zkušenosti. People Management Forum, které konferenci pořádá, vám chce opět zprostředkovat trendy moderního HR, které dokáže být strategickým partnerem v managementu i v době, ve které nás začíná ovládat umělá inteligence.  

Soutěžte o 2 vstupenky na akci

Zodpovězte do 4. listopadu 2019 jednoduchou soutěžní otázku v odkazu a vyhrajte jednu z volných vstupenek na Světovou laboratoř lídrů: Nový svět práce.

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou paní Svatava V. z Brose CZ, pan Roman Š. z Tesco a paní Agáta H. z Unicorn. Gratulujeme!

Pravidla soutěže

Vybíráme z programu

Mezi inspirující řečníky letošní Laboratoře patří určitě Jenifer Garvey Berger. Jedna z nejznámějších tváří aplikované vývojové psychologie bude mluvit o tom, že stálé změny kolem nás vyžadují stále změny v nás, abychom zvládali požadavky, které na nás dnešní svět klade.

Na ní naváže i Luca Giovannini, Head of Innovation ze společnosti ManpowerGroup se svou Revolucí dovedností.

Co dělat s tím, když zavádění nových strategií bráni stará firemní kultura. Své postřehy nám přednese Petr Hovorka za společnosti BrandBakers, zkušenosti předá Eliška Novotná a Ladislav Onderka ze společnosti Ikea a také Michal Šrajer, který se stal prvním Chief Happiness Officer v České republice.

Jak na nenápadné, nečekané a o to zásadnější dopady digitalizace. O implementaci automatizace ve společnosti OKIN z HR perspektivy nám poví Šárka Stolaříková. Adriana Dergam a Magdalena Wavle ze společnosti Vodafone se pak s námi podělí o své digitální ego.

V závěru se můžete těšit na křest knihy Jak lidé zrají – Osobnostní růst v pracovním i osobním životě od Jenifer Berger.

Nezapomeňte si zapsat do diáře:  27. 11. Nový svět práce – konference pro všechny, kteří chtějí být připraveni na budoucnost. Přijďte naslouchat a sdílet.