Zetor rozšíří sortiment a nabídne nová pracovní místa. Benefity mohou rozhodnout

Do pěti let plánuje tuzemský výrobce ZETOR TRACTORS a. s. rozšířit svou nabídku ze tří stávajících modelových řad na šest. V souvislosti s tím plánuje také vytvoření nových pracovních příležitostí. V nejbližším období půjde především o pozice vyžadující odborné technické znalosti a zkušenosti. ZETOR TRACTORS klade na kvalitní tým zaměstnanců dlouhodobě velký důraz, proto nabízí propracovaný systém benefitů. Podle zástupců společnosti jsou to totiž často právě benefity, podle nichž se uchazeči o zaměstnání rozhodují.

Traktory Zetor pokrývají v současné době výkonové kategorie od 70 do 140 koňských sil. Interní i externí vývojoví odborníci již pracují na tom, aby se toto spektrum do pěti let rozšířilo na rozpětí od 50 do 200 koňských sil. Značka Zetor bude do budoucna v souladu s trendy trhu mířit na pozici výrobce sofistikovaných traktorů s vyšším technickým standardem.

Nové pracovní příležitosti, které přinese plánované rozšíření sortimentu, nabízí Zetor již od začátku prosince 2013. Mezi aktuálně otevřené manažerské pozice patří například manažer prodeje, mistr výroby, vedoucí výroby, projektový manažer a další. V rámci technicko-hospodářského zaměření je možné se ucházet například o pozice komoditního nákupčího, technologa, strategického nákupčího, konstruktéra traktorových kabin a plastů a řadu dalších. Kompletní výčet nabízených pracovních pozic společnosti ZETOR TRACTORS a. s. naleznou zájemci na webových stránkách www.zetor.cz.

Benefity rozhodují

Podle zkušeností zástupců společnosti ZETOR TRACTORS a.s. hrají významnou roli pro stávající i potenciální zaměstnance kromě platových podmínek především benefity.

Zaměstnanci společnosti ZETOR TRACTORS a.s. jsou pro kvalitu našich traktorů mimořádně důležití. Proto je naší snahou vytvářet jim takové pracovní prostředí, které jim přináší nejen uspokojení, ale rovněž motivaci a chuť se dál rozvíjet. S tím samozřejmě souvisí i nabídka zaměstnaneckých benefitů, které poskytujeme, uvedl Marián Lipovský, zástupce výkonného ředitele a provozní ředitel společnosti ZETOR TRACTORS a. s.

Mezi benefity, které ZETOR TRACTORS nabízí, patří kromě řady dalších například příspěvek na zimní a letní dovolenou, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, odměna při pracovním výročí či ocenění životního jubilea. Velmi oblíbené jsou také zvýhodněné telefonní tarify pro zaměstnance i jejich rodinné příslušníky.

Čas na rodinu

Jedním z nefinančních benefitů, které využívají zaměstnanci ZETOR TRACTORS, je snížená týdenní pracovní doba, jež činí 37,5 hodiny. Pro zaměstnance je připraveno také 5 týdnů dovolené ročně. Plán práce je přitom přizpůsoben tak, aby si zaměstnanci stihli dovolenou bez problémů vybrat. Protože většina zaměstnanců má kromě tradiční letní dovolené zájem především o volno v době Vánoc, vyšel jim Zetor vstříc a umožní všem zaměstnancům strávit čas s rodinou nejen ve sváteční dny, ale v celém vánočním období, ve kterém nebude výroba probíhat.

Podrobnější informace o značce Zetor a jejích produktech naleznete na stránkách www.zetor.cz.