Získejte vstupenku na Training & Development Forum 2018 zdarma

Digitalizace pomalu „zaplavuje“ všechny části firem a alespoň trochu se dotýká každého zaměstnance. Je jasné, že čím dříve začneme pružně reagovat na digitální rozvoj a využívat jeho možnosti, tím lepší bude naše situace na trhu.

Jak můžeme jako HR přispět ke zvládnutí změn? Jak pomoci lidem, aby jen panicky nemáchali rukama kolem sebe a netopili se, ale na vlně nových technologií s radostí surfovali?

Přijďte načerpat zkušenosti ze zajímavých case studies a nasměrujte rozvoj a vzdělávání směrem, který povede k vytouženému cíli. Připravili jsme pro vás den plný inspirativních meetingů, přednášek a příležitostí k networkingu.

Na Training & Development Fóru 2018, pořádaném společností top vision 18.10.2018 v Praze získáte přehled o nových trendech nejen v oblasti rozvoje virtuálních týmů, důležitého talent a age managementu.

HR News jako partner akce má pro Vás 3 volné vstupenky. Řekněte nám, které tři oblasti firemního vzdělávání považujete v současné době za nejdůležitější pro další rozvoj zaměstnanců a manažerů ve vaší firmě a máte velkou šanci, že volný vstup získáte právě Vy! Nabídka platí pro HR manažery a specialisty. Soutěž probíhá do 14. 10. 2018. Vítěze soutěže budeme kontaktovat e-mailem.

 

VSTUPENKY ZÍSKEJTE ZDE