Zlepšete svá obchodní jednání s kurzy rétoriky

Praha, 20. srpna 2012 – Chystáte se na důležité obchodní jednání? Chcete zlepšit své komunikační schopnosti? Přihlaste se do krátkodobého kurzu rétoriky, který pořádá Bankovní institut vysoká škola. Ve dvou dnech vás kompletně připraví na důležitý projev. Koná se v termínu 13. a 14. září, přihlášku můžete elektronicky podat až do 7. září na www.bivs.cz/kurzy.

Součástí kurzu RÉTORIKA pro obchodní jednání jsou tréninky techniky mluveného projevu, tedy správná výslovnost, dýchání, modulace hlasu nebo frázování. Účastníci se dále seznámí s obvyklými řečnickými chybami a vypracují několik samostatných úkolů, v rámci kterých převedou získané poznatky do praxe. Navíc podrobně rozeberou význam neverbální komunikace a dozví se, jakými prostředky mohou svůj projev oživit. Vyučování bude probíhat od 9 do 16.30 hodin, kurz stojí 3 310 Kč.

Další informace získáte u kontaktní osoby:

Michaela Žáková

PR Manager

Médea Public Relations

Tel.: 241 004 500

GSM: 724 133 608

Email: mzak@medea.cz

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) je nejstarší českou soukromou vysokou školou. Zakladateli Bankovního institutu VŠ byly subjekty působící v oblasti bankovnictví v čele s Českou národní bankou. Současně je BIVŠ první soukromá vysoká škola se strategickým zahraničním partnerem – významnou německou vzdělávací společností COGNOS AG. BIVŠ nabízí své programy, obory nebo kurzy nejen v tradičních ekonomických oblastech, jako je např. bankovnictví, pojišťovnictví, oceňování, ekonomika a management, ale také v oblasti managementu zdravotních a sociálních služeb, informačních technologií či práva. BIVŠ je moderní nejen svou nabídkou vzdělání, ale i podmínkami ke studiu, zejména díky své nově postavené hlavní budově v Praze, kde má možnost nabídnout studium i handicapovaným studentům. Více informací na www.bivs.cz.