Zúčastněte se konference HR v době R.U.R. od People Management Fora

Nástup moderních technologií a kolaborativních robotů už nikdo a nic nezastaví. Pojďte s námi debatovat o tom, co éra robotizace změní v práci s lidmi, jak se promění požadavky na manažerskou práci a co to přinese do tradičního HR. Společnost People Management Forum vás zve na podzimní konferenci Světová laboratoř lídrů s názvem HR v době R.U.R., která se uskuteční 23. října 2018 v Praze.

Obsahově se akce zaměří na trendy a novinky v robotizaci a digitalizaci a především na jejich dopad na leadership a management.

Chcete si zažít na vlastní kůži, jak bude vypadat práce s talenty v digitálním věku? V T-Mobile už s tím mají zkušenosti, dokážou rozvíjet talenty v interních a externích týmech nejen klasicky v kamenné budově, ale i na dálku pomocí digitálních technologií a sociálních sítí. Díky tomu dokážou velmi rychle vyhodnocovat zadané úkoly a potenciál talentů a nabízet individuální a týmové programy. A navíc dokonce tak sdílet nové a kreativní postupy na dálku. Průvodcem nového přístupu k talent managementu vám bude Jiří Vacek, personální ředitel T-Mobile Czech Republic a Slovak Telecom, který povede jeden z workshopů. Sdílení a inspirace jsou hlavním smyslem konference HR v době R.U.R.  

I další řečníci z tuzemska a zahraničí, například Ernesto Moreno z Velké Británie, Petra Jeřábková, HR ředitelka Siemens Česká republika, Magdaléna Válková, Country HR Manager z ABB, Steffi Gande, marketingová specialistka z Belgie nebo Miroslav Šmíra, Managing z Rob4Job budou sdílet své zkušenosti, proč a jak je potřeba změnit strategii ve fungování organizace a jejího HR, proč a v čem jsou v digitálním věku lidé nenahraditelní a představí nové postupy ve vedení lidí.

Digitalizace a roboti otevírají v HR větší prostor pro individuální práci s lidmi

Součástí programu jsou také kolaborativní roboti a vystoupení expertů, kteří instalují roboty přímo ve firmách. Ukážou, jak zavádění robotů probíhá, jak se s nimi zaměstnanci učí spolupracovat, jak na to manažery připravit, jaké problémy přitom mohou vzniknout, a naopak jaké výhody práce s roboty organizacím přinášejí.

Všechny účastníky konference určitě zaujme i téma, které bude prezentovat František Koukolík, známý lékař, neuropatolog, vědecký esejista. Na základě svých obrovských zkušeností a znalostí vysvětlí, proč a do jaké míry jsou lidský mozek a lidská psychika (ne)schopny vše nové, co s robotizací přichází, přijímat, zpracovat, a zda vůbec zvládneme využívat vznikající, nesmírně široký prostor pro rozvoj kreativity, inovací a osobní rozvoj.

Na konferenci se bude hovořit také o tom, jak si pod tlakem moderních technologií zachovat selský rozum, a nezbláznit se z toho, že kolegou na pracovišti bude robot.

Pojďte se s námi na konferenci HR v době R.U.R v Praze 23. října 2018 společně zamyslet a diskutovat, jak nacházet rovnováhu mezi lidskou psychikou a záplavou nových požadavků na znalosti, dovednosti, které digitální a robotická doba přináší.

Přijďte se společně s námi zamyslet nad tím, co dělat, aby nenastalo Čapkovo R.U.R., ale abychom digitalizace a robotizace využili i v oblasti HR pro humanizaci práce s lidmi.  

Více informací