Zúčastněte se webináře Prodej nové generace - Jak získat a udržet zákazníka

Získejte zákazníky a udržujte s nimi dlouhodobý vztah a jejich touhu spolupracovat a nakupovat právě u vás. Zúčastněte se dalšího ZOOM SNACKU společnosti Image Lab - 23. září 2020.

Přestože máme pocit, že se doba překotně mění, stále pracujeme s lidským faktorem. Tvorba úspěšného obchodního výsledku proto záleží především na práci s lidskou motivací - obchodníků i zákazníků. 

V rámci bezplatného webináře Prodej nové generace – Jak získat a udržet zákazníka se zaměříme na neuropsychologické aspekty motivace. Dozvíte se, jak vyvolávat pozitivní emoce spjaté s výrobkem a službou. Získáte tipy a doporučení pro úspěšné budování vztahů se zákazníky. Podělíme se zároveň o zkušenosti z praxe.

Termín konání: středa 23. září 2020 od 10:00 do 11:30 hodin

REGISTRACE

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Workshop je určen pro: ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám  a lektorům.

Tématem vás provede: MUDr. Martin Kalenda, MBA – původní profesí lékař a také zakladatel a jednatel společnosti Image Lab. Společnosti, která se tématu obchodních dovedností a zákaznické zkušenosti věnuje v rámci svých projektů již více než 20 let. Mezi klienty firmy patří např. ČEZ, Porsche ČR, ŠKODA Auto, ČSOB, STOCK, ESET, Ensana hotels a celá řada dalších.