Přidejte komentář

Reagujete na komentář:
  • 7.11.2012 18:18:01 Bc. Martina Wizurová

    Motivace, motivace, motivace...

    Dobrý den pane Korbele, hezky jste nakousl téma k diskuzi, také by mne zajímalo co je onen "cukřík v obalu", manželka ředitele asi ne :). Motivace je podle mne v dnešní době neaktuální téma, spíš by se lidé měli zamyslet sami nad sebou, přece se nebudeme "honit bičem". Vžila bych se do toho, co člověk očekává od zaměstnání - příjemné firemní prostředí, upřímnost a jako poslední si dovolím uvést peníze. Jak ale zmiňujete stravenky, je to prozatím bonus, který se ještě vyplácí se slevou na dani - a proč toho nevyužít, zaměstnavatelům stát máloco dá se slevou. Takže pokud už je to ve společnosti vžito jako "běžná věc" bude to nejspíš tím, že navýšení mezd není takové, jaké by očekávali a s tímto berou stravenky jako něco, co je stálou složkou ke mzdě. Přeji mnoho úpěchů při výzkumu těchto individuálních potřeb. S přáním hezkého dne Wizurová

Vkládat komentáře mohou pouze přihlášení čtenáři.

Před vložením komentáře si prosím přečtěte následující pokyny

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

  • Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.