Přidejte komentář

Reagujete na komentář:
  • 13.4.2013 15:33:07 Zdeněk Štěpánek

    Skoro všechno bych podepsal jenom bych rád dodal....

    Pokud Vás to štve tak jak slyším a chcete s tím něco dělat, je mnoho možností co s tím udělat a rozhodně jsem v tomto spojenec a znám mnoho lidí na různých úrovních řízení managementu a státu, kteří se snaží to někam posouvat. Stačí se zapojit do jakéhokoliv pohybu někam v před. Každý den se naštvu podobně jako Vy a každý den se setkám minimálně s další polovinou ,která prostě svět mění k lepšímu, je to jen o tom na co se zaměříme...na to nadávat na systém, nebo hledat řešení na všech úrovních našeho života. Nicméně mnoho věcí bych podepsal s tím, že to nic neřeší. Protože právě to co nás zahlušuje jsou intelektuální povídačky místo prožitků a činů těch odvážnějších, nebo těch ,kteří už říkají dost.... Můj dědeček říkal, že revoluce je slepá ulička, ale můžeme být součástí evoluce ..každý den malým odvážným kouskem za hranice povídaček. Vše dobré přeje Zdeněk

Vkládat komentáře mohou pouze přihlášení čtenáři.

Před vložením komentáře si prosím přečtěte následující pokyny

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

  • Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.