Přidejte komentář

Reagujete na komentář:
  • 22.4.2014 17:13:04 Koalla

    Uchazeč o zaměstnání je vlastně prodejce své práce

    Určitě má uvedený postup v článku svůj smysl. Jsme svědky neustálého manipulativního a podvodného jednání různých prodejců služeb a výrobků, takže je nutné tyto techniky odhalovat. Nesmí to ale být jediný stěžejní způsob. Pak musí následovat ještě další kroky. Já si vzpomínám, jak Brian Tracy v jedné své knize o prodeji mluvil o jednom takovém případu, kdy zástupne nějaké firmy nabízel nějaký produkt řediteli nějaké jiné firmy. Šlo tam o nějaké velké peníze a dlouhodobější spolupráci. Ten prodejce byl velmi zdvořilý a vypadalo to dobře. Jednou však ten prodejce tam zase přišel a na recepci náhodou byla dcera toho ředitele. On s ní jednal dost povýšeně. Ona to pak řekla svému otci. Ten pak se podle toho zachoval a z obchodu nebylo nic. Dobře udělal.

Vkládat komentáře mohou pouze přihlášení čtenáři.

Před vložením komentáře si prosím přečtěte následující pokyny

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

  • Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.