Přidejte komentář

Reagujete na komentář:
  • 9.10.2017 15:38:10 DV505

    Některé závěry jsou skutečně úsměvné.

    Viz. obětování kanceláře či kuřárny... Pro kuřáka je tím relaxačním centrem právě ta kuřárna. ano, je to návyková záležitost, nicméně pro kuřáka je právě ta kuřárna oním relaxačním protistresovým centrem. Jak tedy se asi bude koukat na to, že jemu sebrali jeho relaxační centrum, aby tam jiným jiné udělali. Nejspíš asi ne zrovna nejlíp. prohloubí to jeho stres, resp. dál sníží jeho apetence? jednoznačně. Navíc to jen dál poštve jedny zaměstnance vůči druhým prohloubí to V takto nastavené situaci pak budou všechny pravidelné nabídky kurzů wellbeing, mentální podpory zdraví, work-life balance, relaxace, zdravého životního stylu, pracovní ergonomie atd.. naprosto k ničemu. Je třeba, právě v tomto případě, velmi citlivě pracovat s oblastí neformální firemi kultury. Autorka bude zřejmě nekuřečka, když si tak, ne zrovna chytře vybrala příklad, že?

Vkládat komentáře mohou pouze přihlášení čtenáři.

Před vložením komentáře si prosím přečtěte následující pokyny

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

  • Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.