KOMPETENČNÍ MODELY - vstupenka HR do BUSINESSu firmy

Rozhovor s manažery Ing. Karlem Buchtou a Mgr. Josefem Tomanem ze společnosti CREDOS&PARTNERS HR4BUSINESS s.r.o.

Mgr. Josef Toman, MBT se již více jak 20 let zabývá vedením projektů revitalizace firem a přípravou firem na prodej, tedy strategickým řízením. Specializuje se na principy řízení firmy určované trhem, na kterém firma působí nebo by mohla působit. Dekompozicí těchto řídících principů do jednotlivých oblastí firemních činností - obchodu, marketingu a personalistiky, dosahuje vyšší firemní vitality tj. zlepšení firemních výsledů na základě posílení a vyladění interních zdrojů firmy a jejích aktivit.

Ing. Karel Buchta, Ph.D. má více jak 15 leté zkušenosti v oblasti personálního řízení a řízení změn získaných jak působením v TOP managementech středních a velkých společností, tak i v oblasti poradenství.

Ing. Karel Buchta, Ph.D.

Do you want to read the whole article?
Get a subscription for free or from CZK 58 per month

For companies, the subscription costs from CZK 1,490 per year plus VAT. For private persons and self-employed persons for CZK 690 per year, including VAT.

Attention: Special Offer, by the end of the year use the offer for 30 days for CZK 149. However, you can also get the subscription for free.

Don't know how to proceed? See the complete subscription terms or contact us.