Valná hromada zvolila nové vedení People Management Fora

17. února 2015 se v sídle T-Mobile, členské organizaci PMF, uskutečnila VII. Valná hromada členů společnosti People Management Forum. Valná hromada zvolila nové vedení PMF a odsouhlasila strategii společnosti na období dalších čtyř let. Prezidentkou PMF byla zvolena Ing. Eva Hejlová, personální náměstkyně Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Představenstvo PMF složené z devíti členů bude naplňovat v dalším volebním období strategii, jejímž cílem je podporovat roli PMF jako respektovaného partnera HR specialistů, manažerů, vedení organizací a dalších subjektů v oblasti vedení lidí a využití lidského potenciálu. „Naší prioritou pro následující období je posilovat pozici HR profesionálů ve firmách, ať již díky sdílení know-how a to i pořádáním akcí s mezinárodními řečníky, nebo legislativní podporu. Dále chceme zvýšit přítomnost a působnost PMF v regionech. Zároveň se chceme podílet na zvyšování úrovně znalostí HR profesionálů a to jak svými vzdělávacími aktivitami v našem PMF Institutu, tak i ovlivňováním dalších studijních institucí,“ potvrzuje Eva Hejlová.

Členy představenstva People Management Fora pro další funkční období se stali: Richard Dobeš, Managing Partner, Krauthammer Partners Czech Republic, s. r. o; Jaroslav Durda, HR poradce; Jana Havlíčková, personální ředitelka, PRECIOSA, a. s.; Eva Hejlová, personální náměstkyně, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze; Hana Krbcová, generální ředitelka a jednatelka ČEZ, Korporátní služby, s. r. o.; Jaroslav Lhoťan, personální náměstek, Fakultní nemocnice Olomouc; Jaroslava Rezlerová, Generální ředitelka, ManpowerGroup, a.s.; Jana Skalková, manažerka útvaru Rozvoje zaměstnanců, Československá obchodní banka, a.s.; Josef Šindelka, Global Strategy Manager, Red Hat Czech s.r.o.

Členy revizní komise se stali: Lenka Mrázová, daňová poradkyně a auditorka, a Pavel Voska, samostatný advokát.

Valná hromada odsouhlasila, že se dosavadní právní forma zájmové sdružení právnických osob změní na spolek. Díky tomu mohou být nadále členy PMF také fyzické osoby.

 

People Management Forum je profesní nezisková organizace, která byla založena v roce 1993 s cílem sdružit odborníky a zvýšit povědomí české veřejnosti o procesním řízení podniků v personální oblasti. Do roku 2011 jsme působili pod názvem Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů.  Sdružujeme zájemce z řad odborníků i veřejnosti o rozvoj jednotlivce, týmu i organizace. Mezi naše členy patří v současnosti okolo 300 organizací.