Můj Up vstUpuje do zcela nové éry! Přichází Universo+

Patříte mezi zaměstnavatele, kteří hledají správný nástroj, který pomáhá budovat zdravé firemní jádro? Jsou vaši zaměstnanci dostatečně motivovaní? A co ty benefity a stravenky – funguje to samo o sobě? Jsou to rozhodně správné otázky a Můj Up jim jde vstříc. Tato motivační platforma přichází s komplexním balíčkem nástrojů s názvem Universo+, který pomáhá řešit tyto a mnohé další sféry.

Up Universo+

Co je Universo+ a v čem pomáhá?

Platformu Můj Up již mnozí znají. Nový balíček modulů Universo+ spojuje praktické s užitečným. Propojuje tak tradiční svět stravenek a benefitů s celou řadou komunikačních, motivačních, týmových a dalších modulů. Můj Up se zkrátka posouvá do role propracovaného systému odměňování, který pomáhá budovat pevné firemní jádro a spokojené zaměstnance. Stává se tak moderní motivační platformou, která přináší celý vesmír možností!

Rozvíjejte interní komunikaci

Vybudování dobře fungujícího a stmeleného kolektivu často není snadnou disciplínou. S širokou paletou informačních a komunikačních nástrojů, kterou nyní platforma Můj Up přináší, to pro vás bude hračka.

Ptejte se a získávejte zpětnou vazbu

Získat zpětnou vazbu a měřit spokojenost zaměstnanců nebylo nikdy jednodušší! Díky anketám, prostoru pro otázky a dalším inovativním nástrojům získáte přehled, který uvítají nejen personalisté, ale i manažeři.

Odměňujte a motivujte zaměstnance

Pro každého není přirozené jen tak pochválit kolegu za dobře odvedenou práci. S Můj Up je to hračka! Nezapomenete ani na významné dny zaměstnanců. A k tomu jim můžete nahrát benefitní body a ukázat jim, že na nich záleží.

Podpořte work-life balance

Podporovat zaměstnance k nastavení optimálního work-life balance je nesnadným úkolem. Díky propracovanému systému benefitů a dalších věrnostních programů získáte nové možnosti, které vám pomohou k odpočatým zaměstnancům.

 

Všechna tajemství vesmíru zkrátka objevíte v motivační platformě Můj Up! Nevěříte? Vyzkoušejte – Můj Up Universo+ jen čeká na to, aby mohl pomoci i vaší firmě.

Chci prozkoumat Universo+