Neodkládejte vzdělávání! Akademie odměňování je otevřena i v Praze

Dali jste si nějaká předsevzetí pro rok 2023? A je vzdělávání v oboru mezi nimi? Znalosti v oblasti odměňování a motivace zaměstnanců si nejlépe doplníte v uceleném vzdělávacím programu. A tím je Akademie odměňování společnosti TREXIMA.

Neodkládejte vzdělávání! Akademie odměňování je otevřena i v Praze

„Když jsme otevřeli Akademii odměňování v Olomouci, naši zákazníci se nás ptali, jestli bychom stejný vzdělávací program mohli připravit i v Praze,“ říká Hana Kohoutová, ředitelka podnikového poradenství společnosti TREXIMA, k rozhodnutí uspořádat intenzivní vzdělávací maraton v hlavním městě.

Akademie odměňování je vzdělávací program rozložený do 5 měsíců. Jedná se o 5 modulů, celkem 9 dnů nabitých praktickými informacemi pro personalisty, HR ředitele, manažery i Comp&Ben specialisty.

Registrace na Akademii odměňování v Praze je otevřena od začátku ledna. Pro účastníky, kteří se stihnou přihlásit do Valentýna, dokonce za výhodnější cenu.

„Akademii odměňování jsme připravili jako komplexní vzdělávací program, kdy vybavíme absolventy všemi dovednostmi a znalostmi v oblasti odměňování a motivace zaměstnanců od definování strategie přes plánování a řízení nákladů až po kolektivní vyjednávání,“ říká k programu Hana Kohoutová. „Provedeme je mnoha zajímavými aktuálními tématy počínaje rovností v odměňování, nastavením jednotlivých mzdových složek tak, aby mzda byla konkurenceschopná, zabrousíme do trendů v benefitech a jistě zbude prostor i pro zajímavá témata, která aktuálně řeší ve svých firmách,“ doplňuje Hana Kohoutová, která je i jednou z lektorek Akademie.

Kromě ní se účastníci programu potkají i s dalšími lektory a konzultanty TREXIMY: Janou Bršťákovou, Josefem Chovancem a Radkem Sedláčkem. Chybět nebudou ani atraktivní hosté.

Na co a kdy se můžete těšit?

  • 25. 4. – 26. 4. 2023: Strategie odměňování: principy a východiska mzdových systémů
  • 24. 5. – 25. 5. 2023: Analýza systému odměňování, interní controlling a vnější konkurenceschopnost
  • 14. 6. – 15. 6. 2023: Základní mzda a variabilní složka mzdy: určení hodnoty pracovní pozice, kvality zaměstnance a hodnocení výkonu
  • 20. 9. – 21. 9. 2023: Tvorba a implementace moderního systému odměňování, benefity a jejich role ve stabilizaci zaměstnanců
  • 16. 10. – 17. 10. 2023: Vyjednávání o mzdě: kolektivní a individuální vyjednávání, úpravy mezd

 

VÍCE INFORMACÍ A REGISTRACE