Ulevte svému tělu. Vyhrajte 3měsíční členství v online programu OfficeFitness.cz

Sezení je škodlivější více, než si myslíme. Jeho nadmíra zvyšuje 2-3násobně riziko obezity, cukrovky a onemocnění srdce. Správné cvičení je proto základ – a nemusí být ani časově či fyzicky náročné. Udělejte něco pro sebe a zapojte se do naší soutěže!

Jiří Zadina, OfficeFitness.cz

V práci strávíme více než čtvrtinu našeho života a při kancelářském zaměstnání denně prosedíme až 12 hodin – u počítače, na poradách, v autě a dalších běžných činnostech jako sledování televize. Málokdo má v dnešní uspěchané době čas a chuť trávit ještě po práci sportem a skutečně se o své tělo starat. Spíše se v tomto směru odbýváme a zdraví to pak odnáší.

 „Navíc pro tělo je nárazová fyzická aktivita po mnoha hodinách nečinnosti takový šok, že všechny svaly ještě úsporněji stáhne – tím pádem se zdravotní problémy mohou o to spíše zafixovat,“ říká Mgr. Jiří Zadina, spoluautor online programu OfficeFitness.cz.

Vyhrajte 3x 3měsíční vstup do online programu OfficeFitness.cz

Zodpovězte jednoduchou otázku v přiloženém odkazu. Tři výherci obdrží 3měsíční přístup k online platformě OfficeFitness.cz - ke stovkám krátkých cvičebních videí, tipům a doporučením pro zdravý životní styl i při náročném zaměstnání.

Cvičení zvládnete pohodlně přímo na vaší židli v kanceláři nebo na home office. Nemusíte tedy nikam chodit, ani se převlékat.

Soutěž probíhá do 18. září 2020.

Pravidla soutěže

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou: Kateřina S. z České spořitelny, Martina P. z EURO Nářadí a pan Václav Š. z Vitesco Technologies. Gratulujeme! 

Pětiminutovky, které zvládnete i v kanceláři nebo autě

Program OfficeFitness.cz vás naučí jednoduché cviky, které pomohou vašemu tělu dostat se do polohy, která je mu evolučně přirozenější. Díky tomu se budete cítit méně unavení, produktivnější a nic vás nebude bolet. 

Více než 1 000 profesionálně vedených cviků rozdělených do 5minutových bloků.

Ke cvičení na remodelaci pohybového aparátu přidáme:

  • Cviky na zlepšení zraku unaveného od sledování monitoru
  • Dechová cvičení na odbourání nebo předcházení stresu
  • Cviky pro řidiče do auta
  • Tipy pro správné nastavení pracovního místa a pro home office
  • Jídelníčky se zdravou stravou na míru
  • Doporučení pro ranní start, díky kterému se budete cítit skvěle, a mnoho dalšího

S kým budete cvičit?

Jiří Zadina je hlavním šéf trenérem největšího pardubického fitness centra, kde trénuje a vzdělává další fitness trenéry a instruktory. Dlouhodobě spolupracuje například s hokejisty reprezentace a hráči zámořské NHL, ale i podnikateli a lidmi, kteří chtějí zpevnit svůj svalový korzet, zredukovat váhu nebo nabrat svalovou hmotu.

Vytváří programy pro cvičení se zaměstnanci a je spoluautorem online programu OfficeFitness.cz. Specializuje se na odbourávání neduhů, jako jsou bolesti svalů, kloubů, zad, očí a dalších civilizačních chorob. Díky jeho speciálním dechovým cvičením lidé také lépe zvládají stres a zvyšují soustředěnost při práci.