Články z oblasti vzdělávání a poradenství

Zvýšený cukr má každý třetí testovaný. 40 % z nich je v produktivním věku

Diabetes 2. typu nebo zvýšený sklon k jeho rozvoji se netýká pouze vyšších věkových skupin.…

Věčně prázdná lednice a oběd jako luxus: Růst cen nutí Čechy šetřit na zdravém stravování

Náklady na stravování dále rostou. Řada Čechů kvůli nim šetří především na vyváženosti obědového…

Investice do pohybu může státu i firmám ušetřit desítky miliard ročně

Výdaje na zdravotní péči nás stojí každý rok více. Mezi lety 2010 a 2022 se jeho roční náklady téměř…

Když onemocníte na dovolené. Můžete si dny volna „vrátit“? Pozor také na neschopenku ze zahraničí

Představte si, že si konečně vezmete vytouženou dovolenou, ale místo slunce a moře skončíte s…

Když zaměstnanci nespí, firma tratí – proč je spánek i vaše HR téma?

Spánek v pracovním prostředí nebývá příliš skloňovaným tématem. Jeho nedostatek přitom významně…

Práce ničí psychiku mladých, zaměstnavatelé jejich duševní zdraví neřeší

Po duševní stránce se výborně cítí jen 1 z 10 zaměstnanců, výrazně negativně přitom ovlivňuje…

Práce zhoršuje lidem fyzické i duševní zdraví, jeho podpora může i motivovat

Ovlivňuje práce tělesné a duševní zdraví? Bezesporu. Podle aktuálního Barometru zaměstnanců…

Správné stravování ve firmách: klíč k boji proti civilizačním nemocem

České zdravotnictví čelí vážným výzvám, jako jsou stárnutí populace, nárůst chronických onemocnění,…

Vysvědčení pro zaměstnavatele: převážně trojky, nejhorší známky za péči o zdraví zaměstnanců

Více než tisícovka zaměstnanců po celém Česku vystavila svým zaměstnancům známky z 15 předmětů,…

Výpis 19 z celkem 65