Konference HR & Development Forum představí současné i budoucí trendy v recruitmentu

Vzhledem k situaci na trhu práce je nábor nových lidí stále náročnější. Nabídka převažuje nad poptávkou a navrch už nemají zaměstnavatelé, ale zaměstnanci. Boj o talenty vrcholí. Všichni personalisté řeší tentýž problém. Jak získat talenty a jak je ve firmě udržet? Na tuto otázku odpoví konference HR & Development Forum. 

Top Vision.

Chyťte a nepusťte! Tak zní téma konference z produkce společnosti Top Vision. Dozvíte se například, jak vyniknout jako zaměstnavatel na profesních sociálních sítích, jak zaujmout ty nejtalentovanější pracovníky a jak je přitáhnout do firmy. Druhé velké téma bude věnováno tomu, jak vybudovat silnou firemní kulturu, jak zajistit identifikaci se značkou firmy a jak angažované zaměstnance nenechat odejít. 

V rámci konference vystoupí se svými tématy výrazné osobnosti HR scény. 

  • Zdeňka Krejčíková, držitelka titulu RECRUITER ROKU 2018, bude hovořit o tom, jak oslovit uchazeče a jak dosáhnout rekordní response rate. 
  • Jiří Matějovský, HR leader ve společnosti DECATHLON ČR, se představuje jako Happiness Resources Leader a prosazuje heslo: Bavme se svou prací! Promluví o tom, že na úspěšný nábor by měl navazovat stejně úspěšný onboarding, jehož základem je předání smyslu a hodnot společnosti. 
  • Adam Polášek bude hovořit o employer brandingu s energií. Je autorem úspěšné náborové kampaně Innogy NEHLEDÁME ZAMĚSTNANCE. Nebojujte o talenty. Nechte je bojovat o vás. 

V panelové diskusi budou sdílet své postřehy tři představitelky HR scény, ženy, matky a zakladatelky spolku InspiroMatky: Jenůfa Pecháčková, Kateřina Dvořáčková a Veronika Trutzová. Další spíkři vystoupí během odpoledních workshopů. 

Nenechte si ujít konferenci HR & Development Forum, která se uskuteční 9. října 2019 v Praze (Prague Startup Market). Letos představí současné i budoucí trendy v recruitmentu a prozradí vám, jak vybudovat silnou značku zaměstnavatele, pro niž budou zaměstnanci dýchat. 

Registrace