DURABLE je synonymem pro německou kvalitu

Kanceláře, pracovní místo, pracovní prostředí – to jsou pojmy nejčastěji skloňované zaměstnanci i zaměstnavateli. K tomu náleží přívlastky jako zdravé, bezpečné, ergonomické, moderní či kvalitní. Dalo by se říct, že se jedná o samozřejmost, ale...

Ale často tomu tak není. Pro zaměstnavatele je v dnešní době obtížné splnit všechny požadavky či přání zaměstnanců. Zároveň ale musí kráčet s dobou, aby kvalitní zaměstnance udrželi nebo přilákali. Tento fakt si dobře uvědomuje německá společnost DURABLE, která již několik let funguje také na českém trhu s kancelářskými potřebami a komplexními oborovými řešeními. Čím se však kromě více než 100 leté tradice a spolehlivé německé kvality odlišují produkty DURABLE?

DURABLE přináší především řešení, nejen jednotlivé produkty. Řešení, která jsou ergonomická, bezpečná a flexibilní pro všechny obory. To znamená, že personalisté najdou komplexní řešení pro pracovní prostory kdekoliv od kanceláří přes výrobní haly a logistická centra až po banky, školy či veletrhy.

Jak to v praxi funguje?

Představte si kancelář a pracovní místo. Vzhledem k dlouhým hodinám stráveným za počítačem je důležité, aby pracovní místo bylo ergonomické. A k tomu nestačí dobrý stůl a polohovatelná židle. Pro dobré držení těla a zdravou páteř je především nutné správně polohovat monitor. Nebo dokonce několik monitorů. Držák na monitor je tedy jednou z prvních věcí, které jsou pro moderní a zdravé pracoviště nevyhnutné.

null

Dobré světlo je dalším důležitým požadavkem. Nestačí už jen úsporné zářivky, oči a hlava potřebují světlo regulovat podle vnitřního biorytmu, který má každý z nás jiný. Biologické lampy fungující podle biorytmu uživatele jsou dalším kousíčkem do skládanky zvané kvalitní pracovní místo. A mohli bychom pokračovat ve vyjmenovávání jednotlivých nevyhnutných náležitostí. DURABLE má ve svém portfoliu ergonomické produkty od držáků monitorů až po lampy.

Co a jak? Způsob informování a prezentace oznámení

Personalista se často nachází mezi 2 mlýnskými kameny. Vedení chce výkonné zaměstnance a zaměstnanci fungující firmu. HR oddělení proplouvá mezi požadavky obou stran. A k tomu se neustále stupňují požadavky na bezpečnost na pracovišti. Alfou a omegou se pak stává správné značení a prezentování informací. Informace o provozní době, oznámení pro zaměstnance, směr pohybu nebo výstražná značení a bezpečnostní upozornění bývají součástí BOZP a dalších zákonných požadavků. Zároveň je ale důležité, aby společnost nezapomínala, jakou má vlastní hodnotu. Profesionální řešení reflektuje způsob, jak chce společnost prezentovat sama sebe. Izolepa a eurofólie nebo jiné ,vychytávky‘ hodnotu firmy v očích klientů i vlastních zaměstnanců vždy jen snižují.

null

Nezpochybnitelná kvalita

Vše se vyrábí přímo v německém a polském závodě v souladu s nejnovějšími trendy a výzkumy tak, aby produkty byly uživatelsky přívětivé a zároveň splňovaly moderní trendy v oblasti designu. O tom svědčí řada německých a mezinárodních ocenění, kterými se nejeden výrobek může chlubit. Minimalismus a kvalita jsou na prvním místě. Mimo skvělý design se klade důraz také na životní prostředí a udržitelnost. Výrobky vyrobeny z více než 80% recyklovaných plastů označené mezinárodním certifikátem Blue Angel od odpadkových košů až po zásuvkové boxy se často objevují ve výběrových řízeních na kancelářská zařízení z recyklátu. Design je opět velmi moderní, minimalistický a klade důraz na jednoduchost.

Durable blauer engel

Vše pod jednou střechou

Čím je kromě nepopiratelné kvality a spolehlivosti DURABLE jiný? Flexibilitou. Je to tak snadné. Jednoduchá řešení od A do Z totiž naleznete pod jednou střechou. A je jedno, v jakém oboru je chcete použít. V jednoduchosti je dokonalost a tím se tento německý výrobce s dlouhou tradicí řídí.