HRko 2022 přinese potřeby nejvyššího vedení firem na oblast HR a personalistiky

HRko je dnes již tradiční oborová akce zaměřená na zlepšování firemní kultury a posilování engagementu zaměstnanců. Letos, 13.10. se v Ostravě odehraje už 5. ročník, na kterém se sejde 400 lidí z HR, aby si poslechli případovky z reálných HR projektů.

HRko

Aktuální ročník však přinese řadu změn. Tou první je určitě změna místa, nově se HRko uskuteční v prostorách DK Poklad v Ostravě Porubě, což akci umožní výrazné rozšíření programu. Nově se budete moci nachytřit a inspirovat ne na 2 stagích, jako tomu bylo doposud, ale rovnou na 6!

Velkou novinkou je programová skladba, kdy na Solitea Vema hlavní stage vystoupí 3 generální ředitelé známých firem, aby ukázali realizované HR projekty z pohledu top managementu. To je velká změna a pro posluchače to bude znamenat nový pohled na obor, ve kterém působí. Poprvé tak uslyšíte, jak se na oblast rozvoje lidí ve firmách dívají nejvyšší patra managementu a jaké požadavky na HR mají.

HRko

Své projekty zde představí třeba Tomáš Vala ze SIKO, Jan Fišer z Nestlé Czech Republic - závod Zora Olomouc, Jana Vychroňová za Vodafone, Martin Svoboda za Astratex, Tomáš Ervín Dombrovský z LMC nebo Martin Cígler jako šéf skupiny Solitea.

KOMPLETNÍ PROGRAM A VSTUPENKY

Mimo hlavní stage se můžete těšit na Festival HR řešení, kde po celý den probíhá expo trendy benefitů, HR CRM systémů a vůbec všech moderních řešení pro vaši práci. V prostorách Festivalu HR řešení najdete mj. také Festival stage s dalšími případovkami a případovky a praktické workshopy najdete také v rámci HR rooms. HR rooms jsou paralelní programy probíhající po celý den akce a každá room je zaměřena na konkrétní téma. Jestli vás tedy zajímá zvyšování engagementu zaměstnanců, pak určitě zavítáte do JuiceUP engagement room, datová analytika a trendy z trhu práce bude hlavním tématem LMC datové laboratoře, práce s talenty pak v ikigai zóně firemního rozvoje a jestli vás zajímá digitalizace HR, pak nesmíte minout OKbase Digitální HR room.

HRko

Abychom nezapomněli, protože HRko není běžná konference, ale HR párty se vším, co k tomu patří, tak volba moderátora letos padla na hvězdného Pavla Cejnara z Evropy 2.

Kompletní program a lineup spíkrů vč. předprodejových vstupenek najdete na www.hrko.cz.