Jak umělá inteligence mění práci mzdových a finančních účetních

S nástupem umělé inteligence se mění způsob, jakým vykonáváme mnoho profesí - finanční a mzdové účetnictví není výjimkou. Naše vzdělávací společnost ANAG připravila speciální webinář, který vám ukáže, jak může být AI užitečným pomocníkem ve vaší každodenní práci. Tento webinář, vedený zkušeným odborníkem Ing. Vladimírem Zdražilem, je určen pro všechny mzdové a finanční účetní, kteří chtějí držet krok s technologickým pokrokem.

DALL.E

Na webináři se dozvíte:

  • Fungování umělé inteligence: Seznámíme vás se základními principy a fungováním AI, včetně generativní AI.

  • Možnosti a verze AI: Probereme možnosti práce s umělou inteligencí v placených verzích i verzích zdarma a porovnáme jejich výstupy.

  • AI v praxi: Ukážeme vám, jak AI zpracovává texty, obrázky a videa, a jak správně zadávat "prompt" pro dosažení nejlepších výsledků.

  • Praktické ukázky: Uvidíte reálné příklady promptů a odpovědí AI, které vycházejí z běžné práce finančních a mzdových účetních. Zaměříme se na textovou AI a zpracování dat v souborech, včetně účetních a daňových dokladů, řízení pohledávek, zásob, výklad judikatury a metodiky.

  • Specifika mzdového účetnictví: Připravili jsme praktické ukázky práce AI s potvrzeními nutnými pro uplatnění slev poplatníka či odpočtů ze základu daně při zúčtování různých forem odměn ze závislé činnosti.

  • Ochrana firemních dat: Diskutujeme o tom, co se stane s vašimi firemními daty po zpracování AI.

  • Budoucnost účetnictví: Zamyslíme se nad tím, zda AI má potenciál v budoucnu zcela nahradit účetní profesi.

Proč se zúčastnit?

Umělá inteligence již nyní nabízí mnoho možností, jak zefektivnit a usnadnit práci účetních. Naučíte se, jak využít tyto technologie ve svůj prospěch, zlepšíte svou produktivitu a získáte náskok před konkurencí.

Webinářem vás provede

Ing. Vladimír Zdražil - Člen metodické rady Svazu účetních, specialista na přeshraniční obchod, lektor KDP ČR.

Termín:

18. června 2024, 14.30 - 16.30, online

Cena: 1 390 Kč

Kontakt:

Pacholíková Dana

ANAG, spol. s r. o

Tel. 585 757 445

E-mail: pacholikova@anag.cz

Přihláška na webinář

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a připravte se na budoucnost účetnictví s umělou inteligencí. Přihlaste se ještě dnes a objevte, jak můžete využít AI k vašemu profesnímu rozvoji.

ANAG

Činnost společnosti ANAG se soustředí na tři hlavní oblasti: vydávání ekonomické a právní literatury, odborných časopisů a pořádání seminářů. Produkty zahrnují témata jako práce, mzdy, pojištění, ekonomika, daně, účetnictví, personalistika, pracovní a obchodní právo, životní styl, alternativní léčba a vaření pro zdraví. Společnost sídlí v Olomouci, s pobočkou v Praze, kde pořádá semináře a prodává odbornou literaturu.

Publikace vydává ve dvou řadách: ekonomické a právní publikace a publikace pro zdraví a volný čas. Odborné časopisy jako Mzdová účetní, Účetní a daně a Praktická personalistika, přinášejí aktuální informace a legislativní změny.