Soutěžte o volný vstup na konferenci Světová HR Laboratoř II od People Management Fora

Zsolt Fehér, ředitel společnosti Assessment Systems International

Víte, jaká agenda HR se společnostem do budoucna nejvíce vyplatí?
Umíte efektivně využívat nábor přes sociální sítě a big data?
Jak spočítat přínos investice do HR?
Jaké jsou trendy v hodnocení a rozvoji seniorních leaderů?

Nejen na tyto otázky se dozvíte odpovědi na připravované konferenci Světová HR laboratoř společnosti People Management Forum.

 

 

Kdy?
V úterý 24. listopadu 2015

Kde?
V moderních akademických prostorách Ústavu molekulární genetiky AV ČR na Praze 4

Druhý ročník konference, která si získala HR komunitu, opět představí aktuální i neotřelá témata, ze kterých mohou personalisté i manažeři čerpat pro svou práci. Inspirativní zahraniční osobnosti a přední čeští odborníci se přijedou z různých koutů světa podělit o svou praxi a know-how.

Hlavní řečník konference, pan Zsolt Fehér, ředitel společnosti Assessment Systems International představí téma o důležitosti analýz big data, o potřebě a schopnosti nacházet korelace mezi daty a obchodními výsledky.

Mezi dalšími řečníky konference přivítáme například pana Filiose Papastylianouna z Oraclu, který pohovoří o trendech v recruitmentu po sociálních sítích. Konzultantka společnosti YSC Europe, paní Dorothee Pastoor se ve svém příspěvku zastaví u trendů v hodnocení a rozvoji senior leaderů. Velmi podnětnou pro posluchače bude zajisté oblíbená panelová diskuze předních českých HR ředitelů s účastí např. paní Catherine Sinclair z Plzeňského Prazdroje nebo paní Moniky Rousové z 2N Telekomunikace k reálným možnostem flexibilizace práce. K transformaci firem se budete vzájemně inspirovat společně s pány Ctiradem Lolkem z O2 Czech Republic a Mirko Grübelem ze společnosti STAHLGRUBER CZ. O vyhlídkách lokálního a globálního trhu práce pohovoří závěrem setkání česko-americký ekonom, profesor Milan Zelený.

Konferencí nás provede redaktor a moderátor České televize, držitel ceny v anketě TýTý 2014 v kategorii Objev roku, pan Daniel Stach.

Akce je určena pro HR ředitele, HR senior manažery a další profesionály v oblasti řízení a práce s lidmi. Překlad programu z/do ČJ/AJ je zajištěn po celou dobu trvání konference.

Více informací na http://www.peoplemanagementforum.cz/konference/

 

Zapojte se do soutěže o dva volné vstupy na konferenci

Zodpovězte jednoduchou otázku a vyhrajte jeden ze vstupů na druhý ročník konference Světová HR Laboratoř pořádaný organizací People Management Forum. Odpovídat můžete do 31. října 2015.

Litujeme, soutěž již byla ukončena. Výherkyněmi jsou paní Martina N. ze společnosti Saint-Gobain Building Distribution CZ a paní Iveta T. ze společnosti , Raben Logistics Czech. Gratulujeme!