Success Day 2022 - úspěšná firemní řešení HR systému SuccessFactors živě

Počátkem listopadu proběhla v pražském divadle La Fabrika odborná konference nejen na téma zavádění SuccessFactors. Účastníci měli možnost se poslechnout si zkušenosti z implementace systému, ale mohli se také zúčastnit zajímavých panelových diskuzí a zjistit, jaké budou trendy v HR v roce 2023. Konferenci pořádala společnost Success Solutions s.r.o., která se zaměřuje na podporu lidských zdrojů a implementaci SAP SuccessFactors.

Success Day 2022 - Success Solutions

Cílem konference bylo sdílet zkušenosti zákazníků z různých implementací a tipy na hladký průběh zavedení SuccessFactors. Byla také představena nová 2S aplikace pro generování dokumentů. Proběhla i řada zajímavých rozhovorů o náboru a adaptaci napříč odvětvími. Celé akce se samozřejmě účastnili zakladatelé a majitelé Success Solutions Jindřich Bečvář a Josef Sysel.

Konferenci navštívili zajímaví hosté, kteří hovořili o svých projektech a přechodu na SuccessFactors. Jedním z řečníků byl Zdeněk Křížek, IS Business Partner Corporate Services ze společnosti ASAHI.

“Implementovali jsme tento systém pro HR, protože jsme jej tím chtěli posunout na jinou úroveň. Původně jsme byli hodně heterogenní, používali jsme lokálně jiné systémy nebo vůbec žádné, pracovali jsme klasicky papír, tužka a excel. Pak jsme si řekli, že potřebujeme centrální náhled, co se v HR děje. Potřebujeme mít jednotné standardizované procesy. Primárně jsme vybírali platformu, sekundárně implementátora. Zvolili jsme SuccessFactors, který je propojitelný s naším velkým SAPem. Náš projekt vyhrál SAP quality awards 2021, což je pro nás velké ocenění,” líčí Zdeněk Křížek.

Jednou z prvních společností, která začala se Success Solutions spolupracovat, byla firma Mattoni, jejíž současný HR ředitel Miroslav Gášek na konferenci hovořil právě o těchto zajímavých začátcích. “Pro SuccessFactors jsme se rozhodli, protože jsme potřebovali vyřešit potřebu sjednocení a unifikace procesů performance managementu a odměňování. Byl to dobrý krok, protože nám to přineslo základ pro budoucí projekty,” vysvětluje Miroslav Gášek.

Na konferenci vystoupila také Vladimíra Michnová, Group Vice President Human Resources ve společnosti LINET. “Na trhu máme dlouhodobě nálepku inovativní firmy nejen v produktech, ale i v přístupu k digitalizaci. V HR jsme na tom pracovali již před covidem, takže jsme byli při krizi připraveni reagovat. Začali jsme se na HR dívat trochu diverzifikovaněji a díky tomu jsme našli platformu, která nám vyhovovala. A našli jsme řešení nejen pro HR. Vybrali jsme SuccessFactors. Rozhodování bylo logické i z hlediska dalšího propojování. Změnil se díky tomu přístup k týmu, k tomu, jak se dají různé procesy nastavit, řídit a jak můžeme spolupracovat po celém světě,” vypráví Vladimíra Michnová.

„Konference Success Day 2022 je úspěšně za námi. Chtěla bych moc poděkovat našim zákazníkům a hostům, kteří nám věnovali svůj vzácný čas. Díky patří za všechny vstupy, rozhovory a sdílení zkušenosti se SuccessFactors a námi jako implementačním partnerem. Speciální díky patří Šimonu Pánkovi za inspirativní vystoupení,” zhodnotila konferenci Jana Benáková, obchodní ředitelka společnosti Success Solutions.

Závěrem společnost Success Solutions představila své plány v oblasti vývoje. Třešničkou za nabitým dnem bylo divadelní představení Proslov v podání Anny Polívkové.