Vybudujte svoji strategii na lidech, zveme vás 21. dubna na setkání s Michelem Zarkou, zakladatelem a CEO společnosti ALUZIA PARTNERS

Pro vysoce výkonné a inovativní firmy je dříve běžně používaný „hierarchický model řízení“ značně zastaralý. Místo něj se čím dál více využívají fluidní ekosystémy zaměřené na člověka, resp. na tým.

Na lidi, kteří jsou zapojeni do společného cíle, povzbuzováni ke spolurozhodování a ke sdílení svých znalostí, a to především v digitálním prostředí. Připojte se k HR specialistům z malých a středních firem i velkých korporací a pojďte s námi prozkoumat praktické cesty k podpoře lidského potenciálu.

Michel Zarka

Speaker

  • Michel Zarka, zakladatel a CEO ALUZIA PARTNERS

Host

  • Laurent Laval, Managing Partner ARTHUR HUNT CZECH REPUBLIC

Termín a místo konání

  • Kdy: 21.4.2023, 8:30 - 11:30
  • Kde: ARTHUR HUNT OFFICES: Anny Letenské 34/7, 120 00 Praha 2, Vinohrady
  • Cena: Účast zdarma po registraci

Kontakt pro registraci

 

 

O MICHELU ZARKOVI

Michel Zarka je poradce pro strategii a transformaci a myšlenkový leader, který má dlouholetou zkušenost s vedením programů, které se zabývají optimalizací potenciálu organizací, a to především v oblasti technologií, chování a vedení / manažerského přístupu. Pracoval s korporacemi v rychle se rozvíjejících průmyslových odvětvích: hi-tech, maloobchodě, výrobě, letectví a obraně a energetice. Je CEO společnosti ALUZIA Partners, která sídlí v Paříži a specializuje se na poradenství v oblasti managementu. Napsal několik publikací, které se zabývají strategií organizace a lidských zdrojů. Jeho nejnovější publikace "Braided Organisations" (2019) se zabývá návrhem procesů založených na lidech a jejich posílení pro dosažení lepšího výkonu a inovace.

 

O ARTHUR HUNT GROUP

Arthur Hunt Group poskytuje služby v oblasti Executive Search, Business Transformation a Leadership &Talent Consulting. Společnost byla založena v roce 1991 a zaměstnává více než 150 lidí. Skupina působí v 20 evropských zemích, přičemž své hlavní trhy má v Rakousku, České republice, Francii, Maďarsku, Polsku, Rumunsku a na Slovensku. V České republice působí Arthur Hunt od roku 2000 a propojuje klienty s výkonnými manažery, kteří inspirují inovace a růst.