I o personalistice se dá živě diskutovat

Pořadatelé odborných konferencí a seminářů se předhánějí v tom, jak věhlasné osobnosti dokáží získat pro vystoupení na svých akcích. Účastníci pak tráví dlouhé hodiny poslechem spíkrů či reklamních prezentací a mnohdy marně přemýšlejí, zda se jim o krátké přestávce podaří ve foyer na pár minut odchytit kolegy z oboru, s nimiž by mohli pohovořit o aktuálních problémech ze skutečné praxe. Pozici pasivního posluchače by rádi vyměnili za osobní diskusi s odborníky, kteří denně řeší podobné situace.

V personalistice nabízí takovou příležitost k výměně zkušeností nový koncept diskusních setkání HR živě. Jedná se o celodenní workshop určený pro HR manažery a specialisty, kteří spolu v malých skupinách o maximálně osmi lidech hovoří na předem vybraná témata pod vedením expertů z oblasti HR. Setkání pořádá vzdělávací a poradenský portál EduCity ve spolupráci s partnery.

Aktuální workshop HR živě proběhne 22. listopadu v Praze a nese název "HR pro business". Personalisté si na něm mohou popovídat s kolegy z jiných firem o tom, jaké strategie v současné době rozvíjejí v oblasti HR business partnerství, systémů odměňování a motivace, interního i externího tréninku a koučinku nebo talent managementu.

-kk-

Zdroj: HR živě - cyklus konferencí a workshopů k atuálním otázkám z oboru HR
Zobrazit přehled článků ze zdroje HR živě