Kurzy, školení a dodavatele vzdělávání hledejte na EduCity.cz a Školení.cz

EduCity.cz a Skoleni.cz vám již 20 let poskytují nejrychlejší způsob, jak se můžete vy i vaši zaměstnanci snadno zorientovat v největší nabídce profesního vzdělávání v ČR.

Ilustrační snímek

Ať hledáte manažerské vzdělávání, finanční, IT či projektové kurzy, najdete zde nejvíce aktuálních nabídek od ověřených dodavatelů. Vyhledávat můžete jak fulltextem, tak i v kategoriích dle zaměření kurzu, termínu či lektora.

Díky propojení s cloudovým systémem zpětné vazby Evalugo.com, najdete u mnoha kurzů a dodavatelů i jejich nezávislá hodnocení a recenze.

Kromě prezenčních kurzů si můžete vybrat i z více než 5000 webinářů a nabídek online vzdělávání.

Nemáte čas hledat? Zadejte vaši nezávaznou poptávku online, spojte se s naším helpdeskem či napřímo oslovte některého z uvedených dodavatelů veřejného i zakázkového vzdělávání.

Vše bez nutnosti registrace.

Rozhovor s Michalem Kankrlíkem spoluzakladatelem EduCity.cz

Ročně absolvujeme osobní jednání se stovkami dodavatelů vzdělávání a poradenství z celé ČR, jsme nezávislí na konkrétní firmě či lektorovi.

Digitalizujete vaše HR procesy? Využijte LMS systém Moje EduCity

Moje EduCity je cloudový nástroj, který vám poskytne elektronický katalog kurzů, schvalovací workflow, reporty, plánování a evidenci spojenou se vzdělávacím procesem ve firmě.

Máte již vlastní funkční HR či vzdělávací systém? Dodáme vám potřebná data – kurzy, profily dodavatelů, ceny a další.

Chce oslovit nové klienty? Zajímá vás využití EduCity pro vaše zaměstnance?

Kontaktujte Tomáše Pospíchala na tel. 731 169 886 nebo pište na tomas.pospichal@educity.cz.