Šest důvodů pro on-line studium

Řada lidí by chtěla mít možnost vydělávat více peněz, více rozvíjet svou kariéru a zvyšovat si vzdělání, tradiční univerzita jim však nevyhovuje. Potřebujeme, aby vzdělávání zapadlo do rytmu našeho života, nikoli naopak. Chceme zdokonalit své znalosti, ale mnohdy nemůžeme investovat velké sumy. Také bychom rádi znali své profesory a odnesli si z hodin co nejvíce bez nutnosti zvláštních konzultací. Pak může být odpovědí on-line vzdělávání.

Článek shrnuje šest důvodů, proč si vybrat on-line studium.

- Pohodlí. On-line kurzy nemají pevný rozvrh. Je proto jedno, zda jste ranní ptáče, nebo noční sova. Můžete studovat, kdy vám to vyhovuje a klidně u toho mít na sobě pyžamo.

- Dostupnost. Nemusíte se obávat, že se již nevejdete do příslušné třídy nebo vás nepřijmou do kurzu, když přijdete o něco déle.

- Finanční stránka. I když on-line kurzy mohou stát stejně jako školné na tradiční škole, ušetříte za dojíždění, knihy, místo a také čas.

- Nabídky. Nezáleží na tom, zda bydlíte v centru velkého města nebo uprostřed divočiny, stále máte k dispozici stejné množství programů, z nichž si můžete vybrat.

- Anonymita. Při on-line studiu nezáleží na tom, zda jste moc mladí, moc staří, chudí nebo bohatí, velcí, krásní atd. On-line vzdělávání je pro každého.

- Ještě jednou pohodlí. On-line studium je velice pohodlné. Můžete díky němu trávit více času s dětmi a vůbec lépe plánovat svůj čas.

-kk-
Zdroj: Classesandcareers.com - americký portál pro studenty a absolventy vysokých škol
Zobrazit přehled článků ze zdroje Classesandcareers.com