Škola LITE znovu nejlepší jazykovkou – Czech Superbrands 2018

Jazyková škola LITE obhájila loňský titul a opět získala ocenění Czech Superbrands 2018 mezi jazykovými školami v Čechách.

Škola LITE znovu nejlepší jazykovkou – Czech Superbrands 2018

Na rozdíl od jiných jazykovek se škola LITE specializuje čistě na výuku angličtiny. Používá však vlastní unikátní systém výuky, zaměřený především na schopnost mluvit a používat jazyk v praxi.

Namísto biflování pouček a vyplňování gramatických cvičení studenti na hodinách intenzivně mluví a trénují konverzaci až 80 % času. Učí se tak jazyk velmi přirozeným způsobem a během necelého roku se mohou posunout z nuly až na pokročilou komunikativní úroveň.

Metodu LITE si může každý vyzkoušet na UKÁZKOVÉ HODINĚ ZDARMA.

Czech Superbrands 2018

Titul Superbrands získávají značky, které mají speciální postavení, uznání a vynikající pověst na lokálním trhu. Do programu Superbrands se nelze přihlásit. Kandidáti jsou nominováni z databáze všech registrovaných obchodních značek, po kterém následuje spotřebitelský průzkum.

Nakonec odborná komise Brand Council, která je složená z profesionálů z oblasti byznysu, médií, marketingu, komunikace a marketingového průzkumu, vybere a udělí titul Czech Superbrands.

Vyjádření marketingové ředitelky jazykové školy LITE, Hany Šrámkové:

Hana Šrámková, jazyková škola LITE

Máme obrovskou radost, že se nám podařilo loňský titul Czech Superbrands obhájit. Snažíme se studentům poskytovat efektivní a profesionální výuku angličtiny a zároveň příjemný zážitek ze studia v LITE. Zdá se, že se nám to daří a klienti jsou za to rádi.”

Zatočte si na KOLE ŠTĚSTÍ! VYHRÁVÁ KAŽDÝ!

21. narozeniny jazykové školy Lite

V LITE Praha právě teď v květnu slavíme 21. narozeniny a pro všechny zájemce o kurzy máme skvělé dárky a báječné slevy na letní i podzimní kurzy angličtiny!

Přijďte a vyhrajte slevy až 3000 Kč nebo rovnou letní kurz angličtiny zdarma.

Akce platí do konce května 2018.

Více informací o akci