Vstupte do světa zkušeností s Prague College a její každoroční letní školou

Prague College, jedna z předních soukromých univerzit v České republice, s potěšením oznamuje datum zahájení každoroční ‘Summer School’ (“Letní školy”), která se v tomto roce uskuteční od 6. června do 26. června a nabídne zvýšený výběr krátkodobých kurzů, které jsou otevřeny pro potenciální studenty i zástupce z řad široké veřejnosti, kteří by rádi využili příležitosti naučit se něco nového.

Speciálně vyvinuté krátké kurzy Prague College poběží čtyři dny v týdnu anebo o víkendu a jsou navrženy tak, aby byly vyučovány způsobem, který umožňuje účastníkům cítit skutečný pokrok, a to i přes krátkou dobu jejich trvání. Ať už je účastník v současné době studentem, nebo již uběhla delší doba od absolvování jeho vzdělání, toto je ideální příležitost k tomu strávit část léta učením se nové dovednosti pod dohledem zkušených lektorů z Prague College.

Zakladatel a ředitel Prague College Douglas Hajek dodává: “Začali jsme pořádat tyto kurzy již před lety, protože jsme chtěli potenciálním studentům dát příležitost strávit s námi nějaký čas, zjistit více o jimi zvolených oborech a potkat své potenciální lektory předtím, než se rozhodnou zapsat ke studiu. Co ovšem bylo rychle zřejmé je to, že tuto šanci studovat během letních měsíců uvítali nejen studenti, a tento zvyšující se zájem široké veřejnosti o celou škálu různých lekcí nás velmi těší”.

Během letošního léta nabízí škola IT na Prague College kurzy z oblastí projektového řízení, web designu a algoritmického programování wifi sítí. Mezi dalšími kurzy jsou například praktická cvičení pro zlepšení rozhodování v oblasti obchodu, osobního a profesního rozvoje, využití sociálních sítí v marketingu a mnoho dalších. A pro umělce a designéry je připraven kurz Digitální aplikace v umění a designu, a - jakmile dorazí hezké počasí - techniky a dovednosti pro malbu pod širým nebem.

Vedle výše uvedených lekcí se v rámci Letní školy na Prague College uskuteční řada dalších speciálních forem výuky, jako je osmidenní výstava a workshop na téma “Kyberprostor”, kurz projektového managementu, který zahrnuje virtuální výuku, a kurz na dva víkendy pro podnikatele s názvem “Let’s Start a Business” (“Pojďme začít podnikat”).

 

Zápis do výukových lekcí Letní školy končí v pátek 3. června a může být proveden prostřednictvím následujícího odkazu https://www.praguecollege.cz/summer-school.

Více obecných informací o Prague College naleznete na www.praguecollege.cz.