Vyhrajte vstupenku na Mezinárodní fórum ICF - Síla koučování

26. listopadu 2015 se v Praze uskuteční první ročník mezinárodního fóra pro kouče, které je pořádáno ve spolupráci International Coach Federation (ICF) Global a ICF ČR. Akce je součástí mezinárodního turné konferencí ICF on Tour 2015 – Coaching beyond Boundaries a nese název Mezinárodní fórum – Síla koučování.

Fórum se bude konat v malebném hotelu Lindner v krásném prostředí v blízkosti Pražského hradu. Je určeno nejen pro členy ICF a kouče, ale i pro personalisty a další manažery a specialisty, kteří se zajímají o koučování jako nástroj osobního či firemního rozvoje.

Formou tlumočených přednášek a za přispění řady atraktivních hostů Vás necháme nahlédnout do světa koučinku za hranicemi České republiky a ochutnat možnosti, které mohou zásadně ovlivnit úspěch Vašeho koučování v následujících letech.

Po celodenním programu, který nabídne zajímavé řečníky a jejich neméně atraktivní témata, bude následovat slavnostní galavečer, který bude jedinečnou příležitostí pro nová setkání a k navázání důležitých kontaktů. Účast na vzdělávacím programu přinese každému delegátovi konference 6 bodů Continuing Coach Education.

HR News jako hlavní mediální partner fóra nabízí jednomu výherci volnou vstupenku na tuto konferenci. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při losování.

Soutěž o vstupenku na Mezinárodní fórum – Síla koučování

Soutěžní otázka: Kolikáté výročí slaví letos ICF v České republice?

Soutěž byla ukončena 15.11.2015

Správná odpověď byla: 10. výročí.

Výherkyní se stala paní Šárka H. ze společnosti Tesco Stores ČR a.s. Gratulujeme!