Women in IT - naučte se komunikovat s ajťáky a zorientujte se v IT prostředí

Informační technologie jsou neodmyslitelně součástí každé firmy a de facto se s nimi každý zaměstnanec ve větší či menší míře potýká. IT kurzy bývají cílené spíše na zvyšování stávající odbornosti. Co když se však potřebujeme seznámit jen se základy? Společnost ALEF proto připravila kurz Women in IT, který se zaměřuje na základní pojmy v ICT, kybernetickou bezpečnost, jak data v IT putují a jak se toto prostředí řídí.

ALEF NULA a.s.

„Kurz se bude také věnovat soft skills problematice, která s IT úzce souvisí. Účastnice se dozví, jak komunikovat v praxi a také jak komunikovat s různými typy osobností, protože není žádným tajemstvím, že komunikace s IT kolegy může být někdy náročná, pokud nerozumíte jedničkám a nulám. Díky kurzu svým kolegům lépe porozumíte a třeba se budou některé tipy hodit i do soukromého života. Cílem je porozumět základům IT a prohloubit znalosti komunikace. Prostě příjemně strávit den v ALEF školicím centru, říká Andrea Konopásková, Head of Training Centres, ALEF Group.

Školení Women in IT je vhodné pro netechnické pozice, jako jsou pro recepční, HR specialistky, nákupčí, junior obchodnice, marketingové specialistky, manažerky a všechny ženy, které si chtějí zábavnou formou osvojit či osvěžit základní znalost IT. Cílem je příjemně strávit den v ALEF školícím centru a porozumět základům IT.

Termíny:

Kurz proběhne 3. března a 14. dubna 2023 v Praze od 9:00 do 16:00

Na co se můžete těšit:

  • Z čeho se skládá IT?
  • Vývoj telekomunikací
  • Jak funguje internet a sítě
  • Co je to switch, server, storage a další HW a SW
  • On-premise nebo cloud?
  • Aplikace
  • IT trendy
  • Jaké hrozby na nás číhají nejen na internetu
  • Řízení v ICT - propojení businessu a digitalizace
  • S kým se setkáváme v podnikovém IT
  • Typologie osobností
  • Komunikace v praxi

Na školení obdržíte tištěnou verzi studijních materiálů.

ALEF NULA a.s.

„V ALEFu pracuji na pozici Head of Training Centres. Jsem zodpovědná za obchodní výsledky a chod školicího centra v České republice a v ALEF Group. Pohybuji se na trhu IT již více než 20 let, mám zkušenosti z korporace i z menších firem. Začínala jsem jako studentka v oddělení marketingu. Zaujal mě obchod a přes obchodní role jsem se posunula na vedoucí pozici. Manažerské dovednosti jsem ověřila i praxí v rodině. Jsem maminkou 3 dětí, máme doma kočku, psa a králíka. Ráda se vzdělávám. Absolvovala jsem různé kurzy na manažerské a obchodní dovednosti, vyjednávání, rétoriku a leadership. Z hard skills školení pak Prince2, Business analýzu, TOGAF a ArchiMate,“ popisuje své bohaté zkušenosti Andrea Konopásková, která celé školení povede.

REGISTRACE

ALEF

Naším cílem je poskytovat profesionální školicí služby, jedinečnost našich školení spočívá v předání znalostí jak na teoretické, tak i praktické úrovni. Lektoři jsou profesionálové s dlouholetou praxí z rozsáhlých ICT implementací.

I proto si vážíme pozitivní zpětné vazby, která se nám dostává. Děkujeme za veškeré zpětné vazby, díky Vám rosteme.

Společnost ALEF NULA poskytuje profesionální školení v oblasti IT zahrnující certifikované i znalostní kurzy již od roku 1995. V dnešní době tak disponujeme více jak 20 profesionálně vybavenými učebnami v 8 zemích střední a východní Evropy s více jak 50 odbornými školiteli a více jak 290 kurzy.

Mezi naše portfolio patří onsite kurzy, on-line kurzy, školení na míru, konzultace, vzdělávací programy, e-Learning. Pravidelně pořádáme semináře/webináře zdarma, na které je možné následně navázat již odbornými kurzy z naší nabídky. Díky tomu proškolíme více jak 4250 studentů za rok.

OUR KNOWLEDGE IS YOUR FUTURE