110 hlav víc ví

Manažeři lidských zdrojů z největšího hrabství na území Velké Británie a Severního Irska – Yorkshiru – spojují své síly, aby pomohli byznysu ve svém regionu vyjít z ekonomické krize v silnější podobě než kdykoli předtím. Uskupení Yorkshire HR Network (YHR), které doposud působilo jen ve virtuálním prostředí sociální sítě LinkedIn, získá oficiální podobu a začne svým členům umožňovat odborná setkání tváří v tvář.   

Začalo to na LinkedInu

Původní online skupinu YHR vytvořila ředitelka lidských zdrojů náborářské společnosti Harrington Norman Abbie Grangerová za účelem sdílení novinek, dotazů a postřehů z praxe s dalšími kolegy. Dnes má skupina více než 110 členů a funguje jako nepřetržité online fórum pro profesionály z oblasti HR. „I přes rostoucí důležitost sociálních médií však nemůžeme zapomínat na hodnotu osobního kontaktu,“ dodává Grangerová.

… a pokračovalo směrem k založení klubu

Pod záštitou společnosti Harrington Norman se z Yorkshire HR Network stal klasický klub, který se bude scházet v rámci odborných diskusí a seminářů. Diskuse povedou zkušení odborníci na jednotlivá témata, mezi která v současné době patří především motivace zaměstnanců a legislativní změny, například novela zákona o rovnosti (The Equality Act).

-kk-

Zdroj: HRreview - britský portál pro manažery lidských zdrojů
Zobrazit přehled článků ze zdroje HRreview