Jednička na trhu školení účetní a daňové problematiky VOX slaví 30 let

Společnost 1. VOX začínala v roce 1993 s jednou osobou, jedním počítačem, jednou vlhkou sklepní kanceláří bez internetu. Tehdejší jedinou nákladovou položkou byl papír, tužka a káva. O 30 let později na pomyslné rozvaze rozhodně převažují zůstatky na straně „má dáti“. Jsou v podobě mnoha zážitků, skvělých spolupracovníků, a hlavně tisícovek spokojených klientů, kterým měl VOX tu čest předávat své odborné znalosti. Společnost pod vedením zakladatelky Zdenky Vostrovské dokázala něco, co v oboru na českém trhu nemá obdoby.

1. VOX

VOX byl od začátku vizionářský a nespokojil se jen tak s něčím. Během své cesty koukal vždy o dva kroky dopředu, což mu postupem času pomohlo etablovat se jako jednička na trhu. Během svého působení nešel jen cestou školení, záhy zjistil, že na trhu chybí potřebná kvalitní odborná literatura. Tak ji přední školitelé začali sami vytvářet a vydávat v tisícových nákladech. Částečně dílem náhody ke kurzům tvrdých daňových znalostí časem přibyly také kurzy měkkých dovedností, což se posléze ukázalo jako skvělý tah.

„Jsme hrdí, že můžeme slavit 30 let na trhu v tak náročném a dynamicky se vyvíjejícím odvětví, jakou účetní a daňová agenda bezpochyby je. Naše firma za tu dobu prošla mnoha změnami, ale vždy jsme si zachovali svůj závazek kvalitního a osobního přístupu k našim klientům,“ říká zakladatelka společnosti VOX Zdenka Vostrovská. Od začátku si VOX kladl za cíl pomoci svým klientům s každou daňovou otázkou a zajistit, aby jejich podnikání bylo úspěšné a plně v souladu s právními předpisy.

Dnes společnost VOX poskytuje stovky akreditovaných a certifikovaných kurzů v deseti nejrůznějších oblastech. Do lektorského týmu patří 600 špičkových odborníků na danou problematiku, kteří vám dokonce sestaví kurz na míru – od jednorázových kurzů, přes komplexně pojaté cykly seminářů, odborné konference až po dlouhodobé vzdělávací programy.

„Třicet let uteklo jako voda, ale ve VOXu jsme stále plní energie a nadšení, které vám vydrží jen tehdy, když děláte něco, co vás skutečně baví. Všem, kteří se podíleli na našem úspěchu a kráčeli s námi, chci srdečně poděkovat. Už teď se těšíme na další třicítku. Minimálně,“ dodává s úsměvem Zdenka Vostrovská.

Ryze česká společnost VOX je odborným poskytovatelem vzdělávacích služeb v oblasti účetního a daňového poradenství, auditu, ale také měkkých manažerských dovedností či jazykových a počítačových kurzů. Byla založena v roce 1993 Zdenkou Vostrovskou a za dobu své existence pomohla desetitisícům lidí získat komplexní znalosti nejen v oblasti účetnictví a daňové problematiky. Více informací o společnosti naleznete na www.vox.cz.