Občas je potřeba opustit zdi kanceláře a jet s týmem relaxovat do lázní

Pro efektivní spolupráci v týmu je někdy třeba opustit prostředí kanceláře a uspořádat společnou odpočinkovou akci. Tato událost umožňuje kolegům načerpat novou energii, získat inspiraci a novou chuť do práce. To vše nabízejí Lázně Teplice v Čechách, které se pyšní nejen bohatou historií, ale zároveň poskytují ideální prostředí pro relaxaci a kreativitu, jak uvádí v rozhovoru obchodní ředitelka lázní Yveta Slišková. S rozmanitou nabídkou relaxačních bazénů, saun a prvotřídním gastronomickým zázemím poskytují tyto lázně firemním hostům jak místo pro regeneraci, tak inspiraci pro nové nápady a efektivní spolupráci.

Lázně Teplice v Čechách

Lázně Teplice v Čechách nebo také „Salon Evropy“ jsou nejstaršími lázněmi ve střední Evropě, místem, kde se po staletí léčily a potkávaly významné osobnosti z oblasti hudby, literatury, vědy a kde králové, císaři a politici tvořili dějiny. Nejsou však dnes skanzenem zašlé slávy, nýbrž moderní společností sledující soudobé trendy. Co naštěstí zůstává stabilní, je zdroj termální minerální vody, jež spolu s profesionálním týmem zaměstnanců pomáhá při léčbě pohybového aparátu a neurologických onemocnění.

Yveta Slišková, obchodní ředitelka Lázně Teplice

Yveta Slišková, obchodní ředitelka, Lázně Teplice v Čechách

Co mohou lázně nabídnout zdravým klientům?

Lázně jsou místem nejen pro léčení, ale i pro relaxaci. Stoprocentní výkony vyžadují regeneraci a odpočinek, tedy prevenci fyzického či psychického přetížení. Prostě dobití baterek je žádoucí. A THERMALIUM v Teplicích je pro to ideálním místem. Relaxační bazén s 35 °C teplou léčivou vodou a stovkou masážních trysek, bazén na plavání, Kneippův chodník či pět druhů saun, to je vskutku oáza. K tomu přičtěme nabídku zážitkových procedur a návštěvu Café Restaurantu Beethoven se špičkovou gastronomií či řízenou degustací vín a myslím, že se můžeme trefit do vkusu širokému spektru hostů.

Je možné v lázních kromě léčení a zábavy také trochu pracovat?

Lázeňský dům Beethoven je přímo ideálním místem pro spojení příjemného s užitečným. Často je potřeba opustit prostor firmy pro inspiraci a nové nápady a vyjet na školení či teambuilding do jiného prostředí. Když na místě najdete komfortní ubytování, skvělý catering, moderní konferenční prostor, wifi připojení a relaxační bazény a sauny pod jednou střechou, není co řešit. Je třeba přijet a vyzkoušet to na vlastní kůži. Pobyt je možné doplnit i o představení v Krušnohorském divadle či koncert Severočeské filharmonie. Na sportovce čekají turistické, cyklistické či běžkařské trasy v Krušných horách, golfová hřiště Barbora či Cínovec. Fotbalová utkání FK Teplice či hokejové zápasy HC Litvínov mohou potěšit sportovní fanoušky. Pro milovníky architektury a historie jsou Teplice úplným rájem.

Lázně Teplice v Čechách

Každý má jinou představu o organizaci firemních akcí. Máte pro tyto případy nějaké řešení?

Pro firemní klienty jsme schopni připravit pobyt na míru. Vše závisí na představě zadavatele, počtu osob a rozpočtu. Zažili jsme tu cyklisty, kteří výlet po krušnohorských hřebenech zakončili relaxací v THERMALIU, jiná skupina spojila projekt „škola zad“ (zaměřený na prevenci bolesti páteře a správné držení těla) s výukou nordic walking a den uzavřela v Café Restaurantu Beethoven na párování jídla s vínem. Dokonce jsme tu pro jednu firmu zorganizovali i malou taneční soutěž. Jsme ochotni reagovat na nejrůznější požadavky.

Máte pro letošní sezónu nějaké překvapení?

Lázně Teplice v Čechách připravily k zahájení 870. lázeňské sezóny dárek všem návštěvníkům i zaměstnancům. Lázeňský dům Beethoven byl po čtyřměsíční částečné rekonstrukci otevřen doslova v novém lesku. Majestátní vstup do domu s moderní vzdušnou bezbariérovou recepcí a prosvětleným lobby je korunován ozdobou vpravdě dechberoucí, deštěm křišťálových kapek ve tvaru not. Spojení motivu léčivé vody a uklidňující hudby nás dovede do unikátního prostoru Respiria s historickými artefakty, audiovizuálními efekty a relaxační zónou. Ubytovaní klienti určitě ocení rozšíření wifi na pokojích a bohaté nabídky televizních programů, stejně jako klimatizace části pokojů, vylepšení rehabilitačního bazénu, jídelny či povrchu chodeb a schodišť.

Lázně Teplice v Čechách

To zní lákavě. Jak si máme však představit ten dárek pro zaměstnance?

Příjemné moderní pracovní prostředí a nové slušivé kostýmy recepčních především. Radost a hrdost ostatních zaměstnanců, že pracují ve firmě, která investuje do nových technologií, komfortu pro klienty i práci, do designu, stejně jako do různých odborných či jazykových školení. Není divu, že zde valná většina z nich pracuje víc než dvacet let.

Očima návštěvníka

„Chtěl bych tímto poděkovat Lázním Teplice za uspořádání našeho pravidelného dvoudenního setkání. Jednalo se o spojení příjemného s užitečným. Pro pracovní setkání jsme využili konferenční prostory s velmi pozornou a přátelskou obsluhou a na slavnostní večeři pak příjemné prostředí restaurace Beethoven. Během dne jsme měli čas i  na odpočinek v moderních bazénech místního THERMALIA. Mimořádným zážitkem pak bylo uspořádání taneční soutěže, kdy jsme se pod vedením profesionálů doručených Lázněmi Teplice naučili dva tance, které jsme v podvečer porotě a ostatním kolegům předvedli,” uvádí Michael Friedrich, franšízant McDonald's, provozovatel 11 restaurací.

 

Hodnocení eventových prostor očima experta

Hodnocení: 4.4 / 5

Pavla Pulchart
Pavla Pulchart
Business Development Manager, ASIANA Group

Lázně Teplice mě velmi příjemně překvapily malebností a pestrou nabídkou služeb.

 

Kvalitní gastronomii a procedury zaměřené na tolik potřebnou úlevu pohybového aparátu ocení každý návštěvník.

 

Firemní klientela zde investuje do zdraví svých zaměstnanců, kterým se uleví již při krátkém pobytu. Tak účinné Pravřídlo je.

 

Pobyt lze pojmout jako teambuilding i benefit zároveň. Pro doprovodný program je možné vybírat např. z nordic walking, cvičení, tance, koncertů atd.

 

Vybavené sály pro školení či prezentace včetně krásné terasy pro coffee break jsou samozřejmostí.

Výhody:

  • Dobré spojení s Prahou
  • Kvalitní a zdravá gastronomie
  • Doplňkové aktivity
  • Účinky lázní lze pocítit již první den
  • Zaměření na tělo a veškeré bolesti zad, svalů a kloubů

Nevýhody:

  • Vysoká obsazenost (nutno plánovat dlouhodobě)