Proč si při tisku reklamních materiálů i vizitek vybrat profi.point4me.com?

Ať už plánujete výrobu exkluzivních kalendářů a potřebujete zařídit online tisk, nebo chcete vytvořit padnoucí obal pro váš produkt, obraťte se na profi.point4me.com. Prozradíme vám, proč se vám vyplatí využít služby kvalitní tiskárny.

vizitka

Dvakrát kontroluj, jednou tiskni

Ne nadarmo se říká: dvakrát měř, jednou řež. A u tisku to platí dvojnásob. Výroba reklamních materiálů má svá specifika, a proto je lepší se vždy obrátit na odborníky. V tiskárně Point4me vám poradí jak s výběrem materiálu, výrobou obalů na míru i přípravou tiskových dat. Před každým tiskem navíc zaslaná data kontrolují, a tak se riziko chyb při výrobě reklamních tiskovin minimalizuje. Dvojí kontrola je v tomto oboru opravdu důležitá.

Při výrobě navíc v tiskárně využívají špičkové technologie, kompletují vše na vysokokapacitních centrech a optimalizují výrobu i náklady. Můžete si tak být jistí, že tisk reklamních materiálů svěříte do rukou opravdovým expertům.

I „za pět dvanáct“ můžete poslat data do tiskárny

Pokud víte, že už nestíháte běžet do tiskárny, ale reklamní materiály zkrátka potřebujete v co nejkratším termínu, využijte tisk online. Tiskárna Point4me vám nejprve připraví kalkulaci a jakmile ji odsouhlasíte, začne na výrobě obalů nebo třeba tisku vizitky online rovnou pracovat. Uznejte sami – online tisk je opravdu jednoduchý a spolehlivý způsob, jak vyrobit reklamní materiály.

Máte specifické požadavky? Sem s nimi!

Chcete vyrobit 3D výrobek z papíru, tašku či tematický obal na produkt ve specifickém tvaru? Sháníte velkoplošný digitální tisk? Nebo chcete zařídit tisk plakátů online a víte, že už včera bylo pozdě? Ať už máte jakékoliv speciální požadavky, obraťte se na opravdové experty.

V tiskárně Point4me se můžete spolehnout na prémiovou kvalitu výrobků a služeb. A to ať už řešíte malonákladový digitální tisk, či výrobu milionové série tiskovin pro nadnárodní korporaci. O prémiové kvalitě služeb svědčí i spokojení klienti, mezi které patří například Philips, Miele, VELUX, Vodafone, TomTom či Česká pošta.

Obal je stejně důležitý jako samotný produkt

Vytvořit správný obal, který navíc zákazníky zaujme už na první pohled, může být někdy oříšek. V tiskárně Point4me vám specialisté ale pomohou se vším, co potřebujete – optimalizují cenu, poradí s technickým řešením i designem. Vybrat si můžete navíc různé povrchové úpravy při tisku vizitek, plakátů i tisku letáků a brožur – tisk UV barvami, laminaci, lakování, zlacení i reliéfní ražbu. Vše navíc vyrobí v perfektní kvalitě.

Na Šumavu i do Vídně

Potřebujete vytisknout a poslat materiály do ciziny? Bez problému. Díky vlastnímu vozovému parku vám tiskárna Point4me doručí reklamní materiály tam, kam potřebujete. A to jak po Brně, tak do kanceláří na Šumavě či centrálního skladu ve Vídni. Stačí si objednat firemní tiskoviny online a dále se nemusíte o nic starat!