Bankovní institut vysoká škola se představí na veletrhu GAUDEAMUS Brno

Praha, 15. října 2012 – Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) bude jedním z vystavovatelů každoročního veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS Brno. Kromě vlastního stánku s materiály propagujícími studium na BIVŠ nabídne škola také přednášku v rámci doprovodného programu.

XIX. ročník veletrhu GAUDEAMUS Brno se již tradičně uskuteční na brněnském výstavišti (pavilon F), a to v termínu od 30. října do 2. listopadu. BIVŠ na něm bude prezentovat své studijní programy a obory, například Bankovní management, Makléř, Pojišťovnictví nebo Oceňování majetku. V informačním stánku se dozvíte, co jednotlivé obory obnáší, a získáte i praktické rady k organizaci studia. V rámci doprovodného programu můžete absolvovat také přednášku prorektora doc. RNDr. Josefa Bendy, CSc., který pohovoří o studiu na BIVŠ. Přijďte rozhodnout o své budoucnosti!

Další informace získáte u kontaktní osoby:

Michaela Žáková

PR Manager

Médea Public Relations

Tel.: 241 004 500

GSM: 724 133 608

Email: mzak@medea.cz

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) je nejstarší českou soukromou vysokou školou. Zakladateli Bankovního institutu VŠ byly subjekty působící v oblasti bankovnictví v čele s Českou národní bankou. Současně je BIVŠ první soukromá vysoká škola se strategickým zahraničním partnerem – významnou německou vzdělávací společností COGNOS AG. BIVŠ nabízí své programy, obory nebo kurzy nejen v tradičních ekonomických oblastech, jako je např. bankovnictví, pojišťovnictví, oceňování, ekonomika a management, ale také v oblasti managementu zdravotních a sociálních služeb, informačních technologií či práva. BIVŠ je moderní nejen svou nabídkou vzdělání, ale i podmínkami ke studiu, zejména díky své nově postavené hlavní budově v Praze, kde má možnost nabídnout studium i handicapovaným studentům. Více informací na www.bivs.cz.