Cena IIK Grand Prix 2013 pro projekty interní komunikace míří do finále

Institut Interní Komunikace (IIK) ukončil příjem projektů do třetího ročníku IIK Grand Prix, jejíž vítězové následně zamíří do FEIEA Grand Prix, obdoby soutěže na celoevropské úrovni, vyhodnocení prací právě probíhá.

Přihlášeno bylo celkem 32 prací, z nichž dvanáctičlenná porota zvolí vítěze v následujících kategoriích:

  • Kategorie 1 – Digitální nástroje interní komunikace
  • Kategorie 2 - Tištěné nástroje interní komunikace
  • Kategorie 3 - Osobní nástroje interní komunikace
  • Kategorie 4 – Netradiční formáty/realizace interní komunikace
  • Kategorie 5 – Strategie krátkodobé
  • Kategorie 6 – Strategie dlouhodobé

V současnosti probíhá první kolo hlasování. Od pondělí 10. června bude probíhat kolo druhé, které vyvrcholí vyhlášením výsledků 13. 6. 2012 v prostorách společnosti IPSOS, Národní 6, Praha 1.

Aby mohli soutěžící svoje práce jednoduše přihlásit a získali i zpětnou vazbu, určenou nejen vítězům, ale i ostatním přihlášeným, využívá IIK on-line aplikaci, jejímž prostřednictvím soutěžící odevzdali projekt a následně v ní naleznou i ohodnocení a posudky poroty. Ke každé práci přitom bude poskytnuto hned několik posudků - tím autoři získají pohled na svoji práci z více stran. Práce, která nese zajímavý nápad nebo myšlenku, pak může být porotou oceněna speciální Cenou poroty IIK Grand Prix.

„Grand Prix je zcela ojedinělou soutěží tohoto typu v České republice, proto její vyhlášení bude velkou událostí,“ říká k tomu Tomáš Poucha, spoluzakladatel Institutu Interní Komunikace. „Řada soutěží je naprosto nejasných a neprůhledných, fungují spíše jako nástroj pro vydělávání peněz a pro PR. My se snažíme, aby naše soutěž byla nejen maximálně transparentní, ale také dávala jasnou a podrobnou zpětnou vazbu od předních odborníků všem účastníkům.“

Organizátoři umožňují přístup k výsledkům a argumentům u každé přihlášené práce i všem dalším soutěžícím a také veřejnosti. Soutěž už se stává tradicí, která nejenže ukazuje aktuální trendy v interní komunikaci, ale přináší i řadu podkladů a impulzů pro další rozvoj v podobě setkání, workshopů i sborníku best practices.

 

Institut interní komunikace je nezávislou neziskovou organizací sdružující členy, kteří se interní komunikací profesně zabývají nebo se o ni zajímají. IIK byl založen s cílem vytvoření neformálního diskusního sdružení odborníků z oblasti interní komunikace a příbuzných oborů, profilovat interní komunikaci jako prestižní a důležitou oblast, podporovat sdílení znalostí a zkušeností nejen na národní, ale i mezinárodní úrovni. Aby dosáhl vytýčených cílů, pořádá Institut nejrůznější odborná (konference, workshopy, tréningy a semináře) i neformální setkání (výměna zkušeností a znalostí, setkávání s předními odborníky z oblasti interní komunikace), poskytuje poradenství, připravuje analýzy a publikuje v odborném tisku.

Pro více informací využijte následujícího kontaktu:

Institut Interní Komunikace 
e-mail: info@institutik.cz

http://www.institutik.cz

 

Partneři soutěže

no-image