Corporate Health Day 2014 - konference na téma firemního zdraví

Generální ředitelé České spořitelny a T-Mobile Pavel Kysilka a Milan Vašina představí za moderace šéfredaktora časopisu Forbes Petra Šimůnka odpovědi na otázky typu: proč to v některých firmách mezi lidmi funguje a v jiných ne, jak sladit firemní hodnoty s potřebami zaměstnanců, či co je podstatou Zdravé firmy. První ročník konference Corporate Health Day 2014 se odehraje ve čtvrtek 27. března 2014 v Praze.

Současná doba přináší nové a nové nároky na výkon člověka. Dopady na jeho zdraví jsou nevyhnutelné, a tak každý z nás začíná vyhledávat způsoby vymanění se z bludného kruhu nároků, očekávání a stresu. K tomu všemu se navíc mění požadavky a očekávání zaměstnanců. Mzda nestačí. Ve své práci hledáme něco víc – primárně se chceme cítit dobře, být v souladu s vlastními i firemního hodnotami a být součástí něčeho smysluplného, co nás baví a má význam. Když v práci nejsme spokojeni, prostě odejdeme. Řada lidí ovšem „jen tak“ odejít nemůže nebo nechce, setrvává v zaměstnání bez vnitřní motivace a „vnitřně neladí“ s firemní kulturou ani se sebou samými. Tato situace pak není prospěšná ani pro jednu stranu.

Tyto skutečnosti jsou obrovskou výzvou pro management firem, týmy a jednotlivce.

Je načase zastavit se a uvědomit si, co je právě onou nezbytnou esencí správně fungujícího pracovního kolektivu, který velmi úzce souvisí s ekonomickým úspěchem společnosti.

V rámci konference Corporate Health Day 2014 Vám najít odpovědi na Vaše otázky pomůžou významné osobnosti ze světa byznysu – manažeři s dlouholetou praxí v oblasti řízení lidí a řada dalších zajímavých profesionálů. Se svým příspěvkem vystoupí například předseda představenstva a generální ředitel České spořitelny Pavel Kysilka, generální ředitel T-Mobilu Milan Vašina, CEO pro EAME region Ogilvy PR Stuart Smith a další.

Speciálními hosty konference budou Martin Hollý (ředitel psychiatrické nemocnice Bohnice), Eva Höltl (Head of Health Center – Erste Group), Šimon Ornest (ředitel a frontman skupiny The Tap Tap, která na závěr konference odehraje koncert), Filip Sajler (,,kluk v akci‘‘ a spolumajitel Perfect Canteen). Celou konferenci bude moderovat šéfredaktor české mutace časopisu Forbes Petr Šimůnek.

 

Termín: čtvrtek 27. března 2014, 9:00 – 19:00 hodin

Místo: Mramorový sál, Rytířská ulice 9, Praha 1, historická budova České spořitelny

Cena: 7 300 Kč bez DPH – výtěžek z konference poputuje do sbírky projektu Studeo Jedličkova ústavu

Registrace: http://www.chd2014.com nebo na telefonu +420 730 166 166

 

 

Human Garden s.r.o. | K Červenému dvoru 3269/25a | 130 00 Praha 3 | E: info@humangarden.com | T: +420 730 166 166