Extrakce informací z CV - snídaně v Louvre Café

Řešíte problémy spojené s velkým množstvím zpracovávaných CV? Společnosti F solutions a Textkernel Vás zvou na akci „Snídaně v Louvre“, na níž bude představena česká verze produktu Extract! pro automatickou extrakci informací z CV (parsování CV).

Akce se uskuteční 13.12.2011 od 9:00 v prostorách kavárny Louvre, Národní 22, Praha 1.

Komu je akce určena?

* Pracovníkům v HR sféře.

* IT specialistům, kteří se zabývají implementací HR řešení.

* Dodavatelům informačních systémů.

* Specialistům, kteří chtějí dolovat data ze semistrukturovaných dokumentů (nejen) z oblasti HR.

* Odborným žurnalistům.

Hlavní body akce

* Uvedení produktu Extract! pro extrahování dat z CV (parsování CV) na český trh: ukázky funkcionality, možnosti integrace do stávajících systémů, otázky dodávek a licencování.

* Stručné představení firem F solutions a TextKernel, jejich nabídek a řešení pro HR sféru.

* Diskuse o obecných tématech týkajících se trendů v oblasti automatického zpracování textů (zejména) v HR sféře.

Registraci lze provést na titulní stránce www.fsolutions.cz.

Registrace a účast na konferenci je bezplatná.

O produktu Extract!

Extract! je celosvětově rozšířený software pro extrakci informací z životopisů – kontaktních informací, údajů o vzdělání a praxi, dovednostech aj. Umožňuje zpracovávat vstupní dokumenty v řadě formátů (od MS Word, PDF až po EML). Nástroj je k dispozici ve více než 10 jazykových verzích včetně češtiny. Tuto funkcionalitu lze dále využít např. při importu dat z kolekcí CV do databází a informačních systémů, při předvyplňování webových formulářů v kariérních sekcích atp.

O společnostech Textkernel a F solutions

Nizozemská společnost Textkernel (www.textkernel.nl), založená roku 2001, se stala jedním z market leaderů v oblasti software pro extrakci informací v HR sféře. Pro tento trh vyvinula společnost Textkernel sadu produktů, které pomáhají HR specialistům šetřit čas věnovaný zpracování dokumentů (Extract! & Sourcebox), vyhledávání vhodných kandidátů (Search!) a vytváření analýz online trhu práce (Jobfeed). Společnost Textkernel vyniká v užívání inteligentních technologií ve zpracování přirozeného jazyka v rámci uživatelsky přívětivých a snadno integrovatelných nástrojů. Cílem společnosti Textkernel je v maximální míře redukovat čas personalistů strávený nudnými, administrativními a technickými úkony.

F solutions, s.r.o., působí v oblasti počítačového zpracování přirozeného jazyka od roku 2010. Úzce spolupracuje se společnostmi Textkernel a Scio. Podílela se na realizaci českého modulu na parsování životopisů Extract! společnosti Textkernel.Vedle zakázkového programování se společnost věnuje oblasti vzdělávání (Kurzy-Fido.cz) a web miningu v oblasti vzdělávání.