HR Konference Hay Group: Letos v novém lesku

  • Tradiční jarní HR Konference poradenské společnosti Hay Group již příští týden

  • Nová podoba akce nabídne zajímavé podněty na témata leadership, nábor, rozvoj nebo efektivita zaměstnanců.

Své místo v kalendáři českých HR ředitelů, manažerů i expertů si i letos rezervuje tradiční jarní HR Konference, kterou pro širokou HR komunitu na českém trhu připravuje poradenská společnost Hay Group. Letošní termín připadl na 5. března, na HR poměry obří akce se uskuteční v konferenčních prostorách u Hájků, v Praze Na Poříčí. A je se opravdu nač těšit.

"Chtěli jsme našim klientům připravit něco nového a zajímavějšího a zapracovali jsme taktéž jejich přání a doporučení, jak akci ještě více zatraktivnit. Pevně věříme, že se nový formát Konference bude líbit a přinese účastníkům mnoho užitečného do jejich praxe", uvedl konzultant Hay Group Radim Kubíček.

Společnost Hay Group je na českém trhu známá zejména díky gigantickému průzkumu odměňování, který každoročně provádí mezi více než 500 firmami, celosvětově však patří mezi nejúspěšnější poradenské firmy v oblasti HR, v Evropě je dokonce považována v tomto směru za lídra. "Naše konference rozhodně nebude pouze o odměňování. Nová podoba akce nabídne zajímavé podněty a diskuze i na témata z oblasti leadershipu, náboru a rozvoje či například efektivity zaměstnanců", dodává za organizátora Kubíček.

Při pohledu na pozvánku na akci se zdá, že pořadatelé letos vsadili, ve srovnání s minulými ročníky Konference, na interaktivnější podobu setkání. Těžiště konference tkví v interaktivních workshopech, které povedou zástupci HR oddělení renomovaných firem operujících na českém trhu. K vidění tak bude viceprezidentka HR Development T-Mobile Česká republika Hana Stalmachová, ředitel odměňování České spořitelny David Brzobohatý či šéfka regionální staffingové organizace Hewlett-Packard Eva Čásenská. Organizátora akce budou reprezentovat mj. ředitelka pro divizi Insight, zabývající se efektivitou zaměstnanců, Mandy Rehmann či generální ředitel Hay Group CHS, Scott Marlowe.

"Chtěli jsme audienci nabídnout opravdovou kvalitu, řečníky a moderátory, kteří budou mít účastníkům co říci. A myslím, že se nám výběr opravdu povedl", okomentoval pozvánku Kubíček.

HR Konference Hay Group se koná již příští úterý a celý program startuje od 9:30. Pořadatel účastníkům v pozvánce slibuje bezplatnou účast, více informací a registrace jsou k dispozici přes jeho webové stránky (www.haygroup.cz), v sekci „Akce“.

 

Pro více informací prosím kontaktujte:

Radim Kubíček                                  Cristina Muntean

Konzultant Hay                                   Group PR poradkyně

T: +420 222 753 419                            T: +420 222 753 419

M: +420 731 192 231                          M: +420 776 574 925

E: radim.kubicek@haygroup.com        E: cm@mediaed.cz

 

O Hay Group

Hay Group je globální poradenská společnost, která pomáhá lídrům zavádět strategii do praxe. Rozvíjíme talent, pomáháme lidem být úspěšnější a motivujeme je k lepším výkonům. Našich 84 poboček ve 48 zemích spolupracuje s více než 7 000 klienty po celém světě. Naši klienti pocházejí ze soukromého i veřejného sektoru, napříč všemi hlavními průmyslovými sektory, a představují rozmanité podnikatelské výzvy. Zaměřujeme se na uskutečňování změn a pomáháme firmám uvědomit si svůj vlastní potenciál. Pro více informací prosím navštivte: www.haygroup.com