Jak technologie podporují efektivní rozvoj lidí a vztahů ve firmách? Dozvíte se na ONLINE semináři od Image Lab

Image Lab zve na online workshop v podobě Zoom snacku, tentokrát na téma Jak HR technologie podporují efektivní rozvoj lidí, vztahů a týmů ve firmách? Během semináře se dozvíte například výhody platformy „TeamSpirit 360° feedback solution" nebo jak efektivně využít získané výstupy. Jarní workshop se uskuteční online a zdarma ve středu 6. května. 

Image Lab.

Společnost Image Lab má mnohaleté zkušenosti s prováděním on-line průzkumů 360° zpětné vazby a vyvinuli dokonce vlastní uživatelsky přívětivou dotazníkovou platformu „TeamSpirit 360° feedback solution", kterou využívají přední firmy.

Odpolední Zoom snack se uskuteční 6. května od 13:00 do 14:30 ONLINE. Programem provede Mgr. MUDr. Vratislav Kalenda, MSc. in SHRM, jednatel, ředitel, senior konzultant a Mgr. Karolína Noskovičová, senior konzultant.

Registrace zde

Pro úspěšné řízení je vždy potřeba zajistit zpětnou vazbu. Pro efektivní řízení lidí v organizacích se osvědčuje zpětná vazba 360°. Připojte se na online seminář o Zpětné vazbě 360° -  Proč? Co? Jak ano a jak raději ne?, Kdy ano a kdy raději ne? Komu?, S kým?

Online workshop je určen pro: HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určen poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.