LEARNTEC 2013: koncept vzdělávacích počítačových her GAMES@LEARNTEC vyznamenán v soutěži Germany - Land of Ideas

LEARNTEC, přední mezinárodní kongres s veletrhem profesního vzdělávání, učení a IT, každoročně seznamuje odbornou veřejnost s aktuálními trendy a nabídkou produktů i služeb z oblasti učebních nástrojů, technologií, obsahu a jeho tvorby, managementu vzdělávání, managementu znalostí, školení, koučování, hardwaru a vybavení pro účely vzdělávání. Jedenadvacáté setkání branže e learningu s aktéry profesního vzdělávání se v Karlsruhe koná od 29. do 31. ledna 2012; výstavní plocha je již z 80 % procent obsazena.

Na letošním ročníku se v Karlsruhe na ploše 10 tis. m2 představilo 200 vystavovatelů z 11 zemí, jejichž prezentaci si nenechalo ujít více než 6 tis. odborných návštěvníků. 80 % vystavovatelů hodnotilo svoji účast jako ziskovou a mnoho z nich se rovnou přihlásilo na ročník nadcházející. Nyní je již zaplněno 80 % výstavní plochy, proto by zájemci o prezentaci na veletrhu LEARNTEC neměli s rezervací plochy otálet.

Veletrh LEARNTEC navštěvují klíčoví představitelé firem a veřejných institucí reprezentující oblasti personalistiky, profesního rozvoje, informatiky, marketingu a odbytu, stejně jako nezávislí školitelé a koučové. Letošní ročník si nenechali ujít zástupci firem jako Amazon, Allianz, Audi Akademie, BASF, BMW, Bosch, Commerzbank, Daimler, Deutsche Bahn, Deutsche Lufthansa, E.ON, McDonald ‘s, SAP, Siemens nebo Volkswagen.

Veletrh LEARNTEC 2013 představí řadu specializovaných sekcí

GAMES@LEARNTEC – interaktivní herní zóna poskytující vystavovatelům dostatek prostoru k exkluzivnímu předvedení jejich aplikací „Seious Games“, které budou moci návštěvníci na místě vyzkoušet. Projekt GAMES@LEARNTEC získal vyznamenání v letošním ročníku soutěže Germany – Land of Ideas. Návštěvníci si budou moci nabízená řešení „osahat“ také v uživatelském fóru.

Svůj prostor pro prezentaci budou mít na nadcházejícím ročníku veletrhu LEARNTEC vyhrazeni školitelé a koučové, začínající firmy, řešení pro mobilní učení a digitální vzdělávací média.

Koncentrované know-how na kongresu LEARNTEC

LEARNTEC je předním kongresem svého druhu. Věnuje se budoucnosti e-learningu a vzdělávacího sektoru a představuje úspěšné vzdělávací projekty realizované v konkrétních firmách s využitím produktů a služeb nabízených vystavovateli na veletrhu.

Renomovaní referenti z mezinárodní firemní i akademické sféry budou i letos debatovat o aktuálních tématech a předkládat konkrétní řešení.

V případě zájmu o bližší informace se obracejte na oficiální zastoupení veletržní společnosti Karlsruhe v ČR na info@naveletrh.cz.

LEARNTEC 2013

29. - 31. ledna 2012

Výstaviště Karlsruhe

no-image

Naveletrh s.r.o.

info@naveletrh.cz

http://naveletrh.cz

Tel: +420 605 013 053