Letošní přednášky Master Speakers Series na Prague College zahájí generál Andor Šándor

generál Andor Šándor

Vedení Prague College, jedné z předních soukromých vysokých škol v České republice, s potěšením oznamuje první událost roku v rámci její velmi populární série Master Speaker Series. Akce se bude konat v úterý 8. března od 18:30 v prostorách Prague College v Polské 10 v Praze na Vinohradech a jejím hostem bude generál Andor Šándor.

Generál Šándor je bývalý náčelník Vojenské zpravodajské služby České republiky a uznávaný expert v oblasti bezpečnosti, terorismu, výhrůžek a krizového managementu. Autor mnoha odborných prací na téma bezpečnosti se v současné době věnuje lektorské činnosti a pravidelně se objevuje v nejsledovanějších médiích.

Prague College přivítala generála Šándora již v roce 2011, kdy hovořil na téma proměny Vojenské zpravodajské služby s příchodem demokracie do Československa. Událost se těšila velkému úspěchu a škola je tak velmi ráda, že generál opět přijal její pozvání, aby tentokrát promluvil na téma Geopolitika Středního východu a migrační krize v EU.

Douglas Hajek, ředitel a zakladatel Prague College, o nadcházející události řekl:

Prostřednictvím našich přednášek ze série Master Speaker Series jsme měli možnost přivítat skutečně nezapomenutelné řečníky ze široké škály oblastí; například osobnosti jako Darren Huston, výkonný ředitel Booking.com, prezident firmy Lasvit Leon Jakimič, a bývalý ministr průmyslu a obchodu Vladimír Dlouhý nás poctili opravdu motivujícími přednáškami. Jsme nadšeni, že k nám opět zavítá generál Šándor, a velmi se těšíme, až nás seznámí se svým vlastním pohledem na toto významné světové dění.“

Přednášky Master Speaker Series škola pořádá od dubna 2010 a díky kvalitě přednášejících jsou velmi oblíbené mezi studenty i veřejností. Dveře se otevírají v 18:20 a vstup je zdarma, ale protože Prague College očekává velký zájem, je doporučeno se v případě účasti registrovat předem zasláním e-mailu na alex@praguecollege.cz.